Gajdics Ottó: K. Endre tűnjön el!

Gajdics Ottó: K. Endre tűnjön el!

Gajdics Ottó 2019. március 14-én. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– K. Endre, a kegyelmi ügy kedvezményezettje úgy viselkedik, mint aki megtébolyodott – többek közt erről írt Gajdics Ottó kormánypárti véleményvezér a Magyar Nemzetben megjelent, K. Endre tűnjön el! címmel írt publicisztikájában. 

Szerinte K. Endre „úgy akarja velünk elfogadtatni ártatlanságát, vagyis elhitetni azt, nem kényszerített ki senkiből hamis tanúvallomást a pedofil főnökét mentegetve, hogy ezt alátámasztandó hatezerért és egy bevásárlásért akar hangfelvételt kicsikarni az egyik érintettből. Mindez arra utal, K. Endre teljesen elveszítette a józan ítélőképességét, és/vagy nem a maga ura, nem saját akaratából cselekszik”. – Miután a szedett-vetett balliberális ellenzék úgy örül a kegyelmi ügy kirobbanását követő botránynak, mint majom a farkának, elemi érdeke, hogy minél tovább fenntartsa a témát, és fokozza az általa kiváltott érzelmek intenzitását a választópolgárokban. (...) Ráadásul semmit nem kell tenniük a fekália folyamatos bugyogtatásáért, elintézik azt azok a gazemberek, akik K. Endrét is mozgatják. Akik a szájába adják az olyan mondatot, miszerint kivárják a hangfelvétellel azt a pillanatot, amikor lehet ütni. Kit? Milyen megfontolásból? – tette fel a kérdést.

Gajdics szerint be kell látnia minden jóérzésű embernek, hogy sem a pedofil igazgató áldozatai, de a magyar társadalom egésze sem nyer semmit azzal, „ha K. Endre ámokfutása az ártatlanságának bizonyítására minden nap témát szolgáltat a dollármédia mocsokban dagonyázó propagandistáinak”. Ezért a leghatározottabban fejezzük ki azon akaratunkat, hogy a volt bicskei igazgatóhelyettes tűnjön el a magyar közéletből! Ilyen áron senkit nem érdekel, ártatlan vagy sem. Kegyelmet kapott, éljen vele! – tette hozzá javasolva a férfinak, hogy menjen haza Erdélybe. 

K. Endre az elmúlt napokban valóban több alkalommal hallatott magáról. Egyrészt ahogy Gajdics is írta, egy volt bicskei áldozatot próbált rávenni arra, hogy tüntesse fel ártatlannak a nyilvánosság előtt. Az ügyről végül az RTL Klub beszámolt, ami miatt több újságíró is interjút akart K. Endrétől. A Gulyáságyú Média és a Telex is próbálta őt hétfőn megkeresni, aminek az lett a vége, hogy a férfi autójával beletolatott a Gulyáságyú Média csapatának kocsijába.

 

Címkék: Gajdics Ottó, K. Endre