Gáspár Győző ezúttal a kormány űrkutatásért felelős miniszteri biztosával fotózkodott

Gáspár Győző ezúttal a kormány űrkutatásért felelős miniszteri biztosával fotózkodott

Gáspár Győző, Ferencz Orsolya és Borbély Ádám (Fotó: Gáspár Győző / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Zuglói Polgári Esten járt Gáspár Győző fideszes médiaszemélyiség, amiről be is számolt közösségi oldalán. Gáspár egy fotót mellékelt az est meghívott vendégével, Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztossal, parlamenti képviselővel és a kormánypárt helyi politikusával, Borbély Ádámmal.

Borbély is beszámolt az eseményről, és azt írta: a Kassai téri Katolikus Közösségi Házban tartott polgári beszélgetés fő témája mi más lehetett volna, mint a júniusban esedékes önkormányzati, illetve Európai Parlamenti választások tétje. – Az űrkutatásért felelős miniszteri biztossal megállapítottuk, hogy a baloldal nem csak Zuglót, hanem egész Budapestet teljesen kifosztaná, ha tehetné, ezt azonban nem hagyhatjuk. A beszélgetés során a baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc is szóba került, aki Rózsa András és Horváth Csaba személyében Zuglóban is a pénzszivattyújához keres polgármestert – tette hozzá.

Gáspár Győző még tavaly októberben arról beszélt, Mészáros Lőrinc szimpatikus neki, mert „tud valamit”.