Gáspár Győző: Mészáros Lőrinc szimpatikus, mert tud valamit

Gáspár Győző: Mészáros Lőrinc szimpatikus, mert tud valamit

Orbán Viktor és Győzike a Tranzit Fesztiválon 2023. augusztus 25-én. (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gáspár Győző ismeri Mészáros Lőrincet is, sőt szimpatikusnak is tartja – írta meg a Nap Híre. A portál Youtube-csatornát indított, annak egyik műsorába ment el a médiaszemélyiség, aki idén januárban vette át fideszes tagkártyáját. 

Most szó szerint úgy fogalmazott Mészáros Lőrincről: „szimpatikus, mert tud valamit. Ha nem tudna semmit, akkor nem lenne ott. Nem lenne ott az Andi sem. Én nagyon szeretem az egész családot”. A beszélgetésből kiderült az is, elképzelhető, hogy Gáspár indul a jövő évi önkormányzati választáson. Elmondta, megkereste őt az egyik Nógrád megyei falu, hogy alkossanak valami maradandót együtt. – Leültünk, elkezdtünk beszélgetni és azt vettem észre, hogy eltelt egy óra, két óra, három óra és meggyőztek, hogy induljak polgármesternek – mondta később kijelentve, ha nyerni, ingyen vállalná a településvezetői feladatot. Azt viszont még nem tudta megmondani, hogy fideszesként vagy függetlenként venne-e részt a megmérettetésen.

 

Címkék: Gáspár Győző