Így reagált Orbán Viktor arra, hogy Soros György birodalmát átvette a fia

Így reagált Orbán Viktor arra, hogy Soros György birodalmát átvette a fia

Orbán Viktor és Soros György találkozója 2011-ben.
Forrás: Pelsőczy Csaba / kormany.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 37 éves Alex Soros lett a 25 milliárd dollár értékű Soros-birodalom új vezére, erről maga, a 92 éves Soros György nyilatkozott a hét végén a The Wall Street Journal újságnak. Alex Soros az egyetlen a gyerekek közül, aki tagja volt a Soros Fund Management, a 25 milliárd dolláros vagyont kezelő alap befektetési bizottságának. Soros második legfiatalabb gyerekeként Alex a Nyílt Társadalom Alapítványok irányítását már decemberben átvette, és most már ő irányítja Soros amerikai kampánytámogatási alapját is.

Orbán Viktor – aki valaha Soros-ösztöndíjas volt, de már évek óta Soros Györgyöt tekinti az egyik fő ellenségnek – nem tudta megállni, hogy nem kommentálja a Twitter-oldalán a hírt: annyit írt ki, hogy Soros 2.0, majd a Keresztapa című filmből rakott ki egy gif-et, amelyen a címszereplőt játszó Marlon Brando megcsókolja fiát, akit Al Pacino alakított.