Így zajlik majd a Fidesz-frakció tanácskozása Balatonalmádiban

Így zajlik majd a Fidesz-frakció tanácskozása Balatonalmádiban

Kocsis Máté és Orbán Viktor (Forrás: Kocsis Máté/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A szokásoknak megfelelően a parlamenti ülésszak kezdete előtt kihelyezett frakcióülést tartunk február 21-22-én Balatonalmádiban – jelezte Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője hétfőn közösségi oldalán. 

Mint írta, szerda este a miniszterelnök felszólalásával kezdődik a tanácskozás, melyet csütörtökön miniszterek, EP-képviselők, államtitkárok meghallgatása követ. – Az ülés kiemelt napirendi pontjai között szerepel az új államfőjelölt személyéről szóló frakciódöntés, az európai parlamenti és helyi önkormányzati választásokra való felkészülés, illetve az új gyermekvédelmi törvénycsomag – tette hozzá.

Mint a 444 észrevette, Balatonalmádi honlapján már megjelent egy tájékoztató az ideiglenes lezárásokról, amelyek már kedd estétől életbe lépnek. – A fenti utcák ezen lezárt szakaszára csak az ott lakók mehetnek be (gyalog és járművel is), személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával – jelezték. 

Orbán Viktor múlt szombaton tartotta évértékelő beszédét azt követően, hogy a Fidesz két élpolitikusát is elvesztette a kegyelmi botrány miatt. 

 

Címkék: Fidesz, Balatonalmádi