Jakab Péter: Ezúttal a TV2 a soros

Jakab Péter: Ezúttal a TV2 a soros

Jakab Péter Jobbik-elnök baloldali háttér előtt (Fotó: Jakab Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ezúttal a TV2 a soros. Végrehajtást kezdeményeztünk a Fidesz notórius hazudozói ellen, miután sokadjára hazudtak, és még a bíróság jogerős ítélete ellenére sem hajlandóak beolvasni az igazságot. Hátha most rendőri segítséggel menni fog – erről írt közösségi oldalán Jakab Péter Jobbik-elnök, egyben a párt miniszterelnök-jelöltje.

– Ha valakit érdekel, még 2019-ben hazudták azt, hogy azért nem hordok magyaros ruhát, mert Soros megtiltotta. Röhej, micsoda meseírók dolgoznak az úgynevezett „Tényeknél”. Ne higgy a Fidesz-médiának! – zárta bejegyzését a politikus.

Nemrég a politikust egyébként kihallgatta a rendőrség a járványügyi korlátozások megszegésére hivatkozva, amely a hatóságok szerint akkor történt, mikor éjszaka a parlamentre vetítette Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc arcképét „Fizessenek meg a tolvajok!” felirat kíséretében.