Kilőttek egy ablakból a kilencedik kerületben – előállítottak egy nőt a rendőrök

Kilőttek egy ablakból a kilencedik kerületben – előállítottak egy nőt a rendőrök

Előállítanak egy 38 éves nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból a IX. kerületi Börzsöny utcában 2023. június 14-én. Az eset során nem sérült meg senki. A rendőrök lefoglaltak két gáz-riasztófegyvert (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Fotó: Mihádák Zoltán

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Előállítottak egy nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból a IX. kerületi Börzsöny utcában szerdán kora este – erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya az MTI értesülését.

Közlésük szerint a rendőrségre délután fél hat előtt érkezett bejelentés arról, hogy a IX. kerületben, a Börzsöny utcában kilőttek egy ablakból. A BRFK bűnügyi bevetési osztály munkatársai előállították a lakásból a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra a feltételezett elkövetőt, egy 38 éves nőt, valamint lefoglaltak két gáz-riasztófegyvert. Hozzátették, az eset során nem sérült meg senki. Az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a nő elszámoltatása folyamatban van – írták.

Címkék: rendőrség