Kiplakátolta a Mészáros-féle hoteleket a Momentum

Kiplakátolta a Mészáros-féle hoteleket a Momentum

Plakátokkal tiltakozott a Hunguest Hotels szállodáinál a Momentum (Forrás: Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Ez egy közpénzzel kitömött Orbán-hotel! Bojkottáld!” – ilyen feliratú plakátokat ragasztottak ki momentumosok –köztük Fekete-Győr András a párt elnöke és egyben miniszterelnök-jelöltje is – a Mészáros Lőrinchez tartozó Hunguest Hotels szállodáira. A párt arra hívta fel a figyelmet, hogy a szállodalánc az elsők között nyit ki most hétvégén.

Plakátokkal tiltakozott a Hunguest Hotels szállodáinál a Momentum (Forrás: Momentum)

A Momentum arra is kitért, hogy „Mészáros az elmúlt években gyakorlatilag leuralta a turisztikai szektort, köszönhetően a közpénz milliárdoknak”. Emellett a járvány alatt cégének 14 hotelje kapott felújítási támogatást, összesen 17,7 milliárd forint értékben. Mindezt úgy, hogy nehéz helyzetbe került egyébként a teljes turisztikai és szórakoztatóipari szektor. – Egyértelmű a cél: így akarják felvásárolni a hoteleket és leuralni a teljes szektort, hogy ne is lehessen olyan szállodában megszállni Magyarországon, amely áttételesen nem Orbán Viktoré – írta a Momentum.

A párt egyúttal bojkottra szólított fel. – Ne foglalj, ne szállj meg, ne vásárolj a Mészáros Lőrinc nevén szállodákban vagy éttermekben – mondta Fekete-Győr András.