Kocsis Máté: Amit Magyar Péter csinál, az csak üres locsogás-fecsegés

Kocsis Máté: Amit Magyar Péter csinál, az csak üres locsogás-fecsegés

Orbán Viktor és Kocsis Máté a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén 2022. szeptember 21-én (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bosszút akar állni, a kormányt és annak tagjait okolja azért, mert elhagyta a felesége, és elveszítette a felesége által szerzett munkahelyeit – mondta Magyar Péterről a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője az ATV megkeresésére. A csatorna annak kapcsán kérdezte meg Kocsis Mátét, hogy Varga Judit exférje ügyészségi kihallgatása után újságíróknak többek között azt mondta, Rogán Antal és/vagy emberei manipulálták a Völner-Schadl ügy ügyészségi iratait. – A történtekért a kormányt és annak egyes tagjait okolja, ezért vádaskodik, de amit csinál, az végső soron csak üres locsogás-fecsegés, nem más, mint egy sértett ember vagdalkozása – fogalmazott Kocsis.

Magyar Péter szerdán, az ügyészségi meghallgatása után azt mondta, hogy vannak hangfelvételei, amivel több dolgot is tud bizonyítani. – Az általam bemutatandó bizonyítékok alapján a kormánynak nem lesz más választása, mint hogy benyújtsa a lemondását. És Polt Péternek sem – mondta. Beszélt arról is, hogy a kormány tudott a titkos megfigyelésről, Rogánék pedig nyomozást manipuláltak.

Magyar Péter szerda délutáni sajtótájékoztatójáról IDE kattintva olvashat.