Leálltak a Mediaworks internetes oldalai

Leálltak a Mediaworks internetes oldalai

Több, a Mediaworks kiadásában megjelenő lap sem elérhető

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Leállt vagy csak nehezen volt elérhető a Mediaworks kiadásában megjelenő több internetes portál: az Origo, a magyarnemzet.hu, a ripost.hu és számos megyei hírportál is kedden délelőtt és kora délután. A kormány és a Fidesz üzeneteit rendszeresen továbbító oldalak esetében jellemzően az alábbi szöveg volt olvasható: a keresett oldal nem található.

Eközben országszerte szóltak hírek arról, hogy akadozik a Telekom és a Vodafone szolgáltatása is, ez vonatkozik mind a mobil-, mind pedig az internetes hálózatra. A Telekom Facebook oldalán annyit közölt, hogy „áramellátási hiba miatt a Telekom IPTV és Telekom TV szolgáltatásai, valamint a mobil hangszolgáltatás elérhetősége ma délelőtt akadozhatott”. Kora délután jelezték, hogy helyreállt a szolgáltatás. A Vodafone szintén a közösségi médiában adott információt és ugyancsak áramszünetre hivatkoztak, ami az egyik szerverközpontban lépett fel. Már javították a problémát és délután kettő óra körül szerintük az eszközök ismételten zavartalanul működnek. Ennek ellenére előfordulhat, hogy néhány mobilkészülék továbbra sem csatlakozik automatikusan a hálózathoz, ilyenkor újra kell azt indítani.