Az emberek többsége nem félti a gyermekét a kormány által sulykolt genderlobbitól

Az emberek többsége nem félti a gyermekét a kormány által sulykolt genderlobbitól

Kormányzati népszavazási plakát az úgynevezett gyermekvédelmi népszavazás ügyében (Fotó: Magyarország Kormánya / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közel száz százalékos feldolgozottság mellett kimondható, hogy nem lett érvényes az úgynevezett gyermekvédelmi népszavazás. A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint minden kérdésre körülbelül 44 százaléknyi érvényes szavazat érkezett. A négy kérdés közül háromra körülbelül 95 százalék „nem” szavazat jött, egyedül arra a kérdésre érkezett csupán 92 százaléknyi negatív válasz,, hogy „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?”.

Ez azt jelenti, hogy körülbelül százezren voltak azok, akik nem támogatják, hogy kiskorúaknak lehessen népszerűsíteni a nemátalakító műtéteket, mint ahogy azt sem, hogy a gyermekeknek fejlődését befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be, ám támogatják azt, hogy az iskolákban szexuális irányultságot bemutató előadást tartsanak szülői hozzájárulás nélkül.

Az érvénytelenül szavazók aránya 20 százalék örül volt, míg a szavazólapot ki sem töltőké körülbelül 35 százalék.