Négy lány rugdosott össze egy fiút a kemecsei iskolában, el kellett távolítani a lépét

Négy lány rugdosott össze egy fiút a kemecsei iskolában, el kellett távolítani a lépét

Képünk illusztráció (Forrás: Országos Mentőszolgálat)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jelenleg is az intenzív osztályon fekszik az a tízéves fiú, akit diáktársai bántalmaztak súlyosan szerdán a református Kemecsei Általános Iskola udvarán. Az RTL híradója szerint a fiú utolsó emléke az, hogy ketten hárulról a földre rántják, majd a támadói másik két emberrel kiegészülve nagy erővel rugdosni kezdik. Az elkövetőkről annyit lehet tudni, hogy mindannyian lányok, 10-12 évesek.

Két fiú segített neki felállni, így vitték el egy tanárhoz elmondani, mi történt. A tízéves fiú szülei beszámolója szerint az áldozat a baloldalát fájlalta, az ultrahangos vizsgálat pedig kimutatta, hogy megrepedt a lépe: életmentő műtétre volt szükség, és eltávolították a lépét. A családja még nem tudja, mi volt a konfliktus oka. „A bántalmazó gyerekek szüleit a mai napon személyesen tájékoztattam az eset súlyosságáról és a várható következményekről” – közölte a csatornával Lipőkné Papcsák Anita iskolaigazgató. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomozást indított, az iskolában belső vizsgálat indult.