Orbán szerint az elmúlt hónapok az LMBTQ-lobbiról és Gyurcsányról szóltak

Orbán szerint az elmúlt hónapok az LMBTQ-lobbiról és Gyurcsányról szóltak

Orbán Viktor videókonferencia közben, 2020. szeptember 9-én (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megtartotta beszédét Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP kihelyezett, zárt frakcióülésén Balatonfüreden. A Magyar Nemzet információi szerint a Fidesz elnöke azonkívül, hogy összegezte az elmúlt hónapok eredményeit, hangsúlyozta a „gyermekvédelmi népszavazás” fontosságát. Véleménye szerint, ha engednek a brüsszeli nyomásnak, szabaddá válik az út a gyermekekre irányuló szexuális propagandának. Beszéde végén Orbán Viktor csatába hívta képviselőit. A miniszterelnök kiemelte: senki ne tévesszen célt: a választás tétje Gyurcsány visszatérése.

A kormányfő „gyermekvédelmi” törvényről is szót ejtett, amelyet szerinte megtámadott az Európai Unió Bírósága, azért indítottak kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen, mert azt akarják, hogy ezt a törvényt azonnal vonja vissza a parlament. Azt is állította, hogy a Magyarországgal és Lengyelországgal szembeni támadások akkor gyorsultak fel, amikor a két ország fellépett az LMBTQ-lobbi ellen.

 

A miniszterelnök szerint óriási a nyomás, Brüsszel ezért fenyegetőzik pénzmegvonással és büntetéssel nap mint nap. Hangsúlyozta, ha ennek a nyomásnak engednek, szabaddá válik az út a gyermekekre irányuló szexuális propaganda és az LMBTQ-aktivisták előtt. Orbán Viktor felidézte, hogy hét évvel ezelőtt a bevándorlási válságban egyedül Magyarország találta meg a megoldást a problémára, kerítést építettek.

Úgy fogalmazott, mikor eljött az idő, előrementek és megvédték a határokat. A kormányfő szerint most ismét itt az idő, hogy újra előremenjenek és megvédjék a magyar gyermekeket. Arra számít, hogy a népszavazás és a választás után Brüsszel engedni kényszerül, ahogyan engednie kellett a migráció kérdésében is, hiszen a magyar emberek akarata egyértelmű volt.

Beszéde végén Orbán Viktor munkára szólította a képviselőket és kiemelte, a trehányságot és nemtörődömséget senkinek sem nézik el. Véleménye szerint a győzelemre a Fidesz–KDNP az esélyes, de ezt az esélyt üstökön kell ragadni, és a munkát 110 százalékosan el kell végezni.