Orbán Viktor: Talán még a Holdról is látszik!

Orbán Viktor: Talán még a Holdról is látszik!

A győztes gólt szerző Szoboszlai Dominik a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2022. június 4-én. A magyar válogatott 1-0-ra legyőzte az Eb-ezüstérmes angol csapatot. (MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombaton, hatvan év után először a magyar futballválogatott újra legyőzte az angolokat. A magyar miniszterelnök a Facebookon így gratulált a magyar játékosoknak: „Talán még a Holdról is látszik! Szép volt fiúk!”

A kormányfő ezzel az április harmadikai országgyűlési választás után elmondott győzelmi beszédére utalt, amikor úgy fogalmazott: „Akkora győzelmet arattunk, hogy a Holdról is látszik, de Brüsszelből biztosan.”

A magyar labdarúgó-válogatott nagy bravúrt hajtott végre, amikor hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Eb-döntős Angliát a Nemzetek Ligája A divíziójának nyitó fordulójában. A találkozó győztes gólját Szoboszlai Dominik szerezte, büntetőből.