Rapvideóban vágott vissza Dopemannek Puzsér Róbert

Rapvideóban vágott vissza Dopemannek Puzsér Róbert

Puzsér Róbert (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Puzsér Róbert kemény, nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekben bővelkedő rapvideóban válaszolt Dopemannek, miután a rapper korábban nekiment a Magyar Hangba is író publicistának. A dalszöveg, ami stílusát tekintve nem tér el a műfaj legkeményebbjeitől, minden olyan toposzt tartalmaz, ami az egymást oltó rapperek között kötelező, beleértve az édesanyával és más női hozzátartozókkal folytatott nemi aktusokat is. Puzsér Dopemant egy nemzedék kudarcának és sötét gyalognak nevezi. Személyiségének ellentmondásait pedig azzal a színeváltozással szemlélteti, hogy míg korábban a rapper belerúgott egy, a miniszterelnököt szimbolizáló bábuba, ma már büszkén vállalja, hogy Orbán kritikátlan hívei közé tartozik.

Nem sokkal a videó megosztása után Dopeman is reagált. A húsvét szentsége és a szöveg közönségessége között feszülő ellentétet kidomborítva igyekezett minősíteni Puzsér Róbertet, és rasszistának nevezte.

Címkék: Dopeman, Puzsér Róber