Rohamosan javul a kis Zente állapota

Rohamosan javul a kis Zente állapota

Zente (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Talán emlékeztek, meséltem korábban arról, hogy október 2. óta vagyunk/voltunk karanténban. Egyszer már abba is tudta hagyni Zente a szteroidot, de 8 nap után ismét kapnia kellett további 35 napon át. Babonából akkor és most sem posztoltam, hogy leállhattunk. Akkor nem jött be. Most viszont IGEN!” – írja az nlc.hu Tóth Krisztinának, a kis Zente édesanyjának Facebook-bejegyzésére hivatkozva.

Már 2 hete leálltak a szteroid adagolásával, és a vérvétel végre megerősítette, hogy ez így is marad. Ezzel a szigorú karantén is véget ért, és bár zsúfolt helyekre egyelőre még nem mennek a kisfiúval, egy kis játszótér a kis barátokkal szép időben már belefér.

Ismert, hogy az SMA-beteg kisfiú gyógykezelésére 700 millió forint gyűlt össze közadakozásból, majd egy, Európában még nem is engedélyezett amerikai gyógyszerrel kezelték.

Címkék: Tóth Krisztina, SMA, Zente