Újabb hangfelvétel: megkenné a Fidesz az ellenzékit, csak álljon félre

Újabb hangfelvétel: megkenné a Fidesz az ellenzékit, csak álljon félre

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pályázati pénzt, megbízási szerződést sem sajnált volna a Fidesz tiszafüredi polgármestere, Ujvári Imre, hogy eltakarítsa az útból az ellenzék polgármesterjelöltjét, Spisák Györgyöt – derül ki az újabb leleplező hangfelvételből, amelyet az egriügyek.hu tett közzé. "Mert ha az anyagi oka számít, akkor még az sincs ellenemre, hogy kapjon valamit egy pályázatban, például egy megbízási szerződéssel vagy valamivel. Ebből láthatjátok, hogy nem az a célunk, hogy őt ellehetetlenítsük" – hangzik el a hanganyagon.

A mostani felvételen néhány szó erejéig az az Oroján Sándor is megszólal, aki Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselő embereként ismert, és aki néhány napja egy hasonló hanganyagban magyarázza el, hogy jelenleg a NER építése és teljes országra való kiterjesztése zajlik.

„Vagy idomulsz a NER-hez, vagy ellenség leszel" | Magyar Hang

A hangfelvételen elhangzik, hogy nem akarják tönkre tenni a korábbi jegyzőt, Spisák Györgyöt, akit 2014-ben éppen a jelenlegi polgármester bocsátott el jogtalanul a polgármesteri hivatal éléről, akár korábbi pénzét is megtarthatja, de el kellene tűnnie a politikai életből. Ujvári Imre még azt is megígérte Spisáknak, hogy leállítja a fideszeseket, nem fognak gúnyolódni rajta, ha visszavonul, s családjának sem esik semmi baja.

Spisák a győzködés ellenére kitart, s indul a hétvégi önkormányzati választáson polgármester-jelöltként.