Rágalom! A közmédia soha nem vetemedne!

Rágalom! A közmédia soha nem vetemedne!

A közmédia ellen és az Európai Ügyészségért tüntetnek az MTVA Kunigunda úti székházánál (Fotó: György Zsombor/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Micsoda? Hogy hamisít és manipulál a közmédia? Aztabegyármindenségit! Hát hova jutunk, hol lesz, mi lesz ennek a vége, ha már ők is?

Á, nem, nem hiszem, hogy megtették. Ez az egész csak valami félreértés lehet. Ember, a közmédiáról beszélünk! Mindannyiunk közös médiájáról! Ugyan miért hazudnának?

Nem, dehogy viselnek háborút a meteorológusok ellen. Jó volt az augusztus 20-i előrejelzés? Bejött? Nem jött be. Hát akkor? Csak bemutatják, hogy igenis minden szakmában, valamennyi tevékenységben fontos, hogy ne történhessenek a dolgok csak úgy következmények nélkül. Miért lennének épp
a meteorológusok kivételek? És azért mégis csak Magyarország, szeretett hazánk születésnapjáról van szó, amit nem sikerült megünnepelni. Ha te lennél Magyarország, nyilván te sem örülnél, ha elmaradna a szülinapi partid holmi rémhírek miatt.
Na, mutasd azt a két felvételt. Igen, látom, hogy 20-án a közmédiában is ez hangzott el a saját meteorológiai adataikra hivatkozva:

„Egy picit most csalóka az időjárás, hiszen sokfelé úgy tűnik, hogy teljesen megnyugszik és megszűnnek a záporok is, illetve eláll az eső. […] A következő órákban már nem csak ez a hidegfront alakítja az időjárásunkat, hanem közbeszól egy hidegörvény is, ami dél felől ér el bennünket. Így a déli területek felől egyre inkább arra lehet számítani, hogy újabb adag csapadék érkezik hozzánk.”

Jöhet a másnapi, az a nagy hamisítás, ha-ha-ha, már alig várom. Ez volna az? Ez? Hát hiszen azt vágták be, amit 20-án mondtak:
„…sokfelé úgy tűnik, hogy teljesen megnyugszik és megszűnnek a záporok is, illetve eláll az eső…”

Ez volt a lényeg, nem? A többi csak a körítés, ugyan már, miféle hamisítás, meg manipuláció. Hiszti. Na, jó, azt a részt talán picit túltolták, miszerint „a
közmédia előrejelzései árnyaltabbak, és pontosabbak voltak az ünnepi hétvégén is”, de majd az egyik felsőbb vezető rápirít a felelősre, hogy
legközelebb ennél is korrektebbül szerkesszen.

Milyen Lomnici-ügy? Milyen kiblőrözés? Ki az a Cohn-Bendit? És mit vágtak össze más időrendben? Na, ennyi, befejeztem veled, téged annyira elvakít az Orbán-fóbiád, hogy értelmetlen beszélgetnünk.

 

Olvassa reggeli véleménycikkünket, valamint az elmúlt nap legfontosabb híreit és a következő órák várható eseményeit összefoglaló „képbehozónkat” kora reggel már a postafiókjába érkező hírlevelünkben! A kávé koffein a testnek, a Magyar Hang reggeli hírlevele koffein a szellemnek! Iratkozzon fel és kezdje velünk a napot!