Varga Judit tündöklése és bukása

Varga Judit tündöklése és bukása

Varga Judit (Fotó: Varga Judit Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lemondott? Le. Na ugye, hogy a Fideszben mindennek van következménye. Ez nem egy adománygyűjtő-, meg NOKIA-dobozos humbug társaság, itt a bűnösök elnyerik méltó büntetésüket, ezt követeli úgy a nép, mint a nemzet, no meg a párt is, amely a hűség, becsület, tisztesség háromszögében vezeti hazánkat a sokkal szebb jövő felé.

Jó, nem azonnal tette meg, ez igaz, de szövevényes ügyek terhelték a vállát, tisztán kellett látni a történések folyását, lásd még: ártatlanság vélelme. És ő csak vezette a minisztériumot, meg harcolt a magyar igazságért szerte a világban, hát honnan tudhatta volna, mire használják a beosztottak a Pegasust, mit írogat alá, akiben megbízott, kivel épít honfitársaink tízezreit tönkretevő végrehajtói hálózatot, a CSOK pedig jár, hisz ami jár, az jár.

Be jó is lenne, ha egyszer a másik oldalon is ugyanezt látnánk, hogy a tisztség egyenlő tisztesség, s aki vét a köz ellen, még ha szándékolatlanul is, azt kiveti magából a politikai közösség, hogy meg se álljon Brüsszelig.

Varga Judit története intő példa legyen hát mindenkinek. Aki nem hiszi, kérdezze meg Szájer Józsefet.

Címkék: Varga Judit