HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Új ortodox hú...

Új ortodox húsvéti népszokás lett a verekedés?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Nemrég írtunk arról, hogy tumultuózus jelenetek voltak Birminghamben az ortodox húsvét napján, ahol az Angliában dolgozó románok nem fértek be egy templomba, ezért összeverekedtek a bejáratnál. Mostanra kiderült, hogy ezt lehet tovább fokozni: Olaszországban egy a katolikus egyház által kölcsönbe adott templomban verekedtek össze a román ortodox hívek: Cesenában a húsvéti feltámadási szertartás után esett egymásnak két részeg látogató, rommá törve a templom berendezését.

Az olasz rendőrség szerint két ittas román férfi verte véresre egymást, és a küzdelemhez a padokat és egyéb berendezéseket is igénybe vették.  Az időközben riasztott rendőröknek gázspray-t kellett használniuk a megfékezésükre.

Olaszországban nagy felháborodást keltett a videó, amit az egyik rendőr készített a csata után a templomban, ahol a padlót is sikerült összevérezni és elég durva állapotok maradtak. Még a videozó egyenruhás is arról beszél a felvétel alatt, hogy érdekes módja ez a vendégszeretetet megköszönésének – a garázdák ellen egyébként eljárás indult.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

41,014lájkolóTetszik
3,812követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Minszkben szörnyű a helyzet, lőnek…”

Erőt gyűjtenek a hétvége előtt a tiltakozók, így csökkent a tüntetések hevessége. Békésebb hangot ütött meg Lukasenka, a csalással vádolt belarusz elnök is. A szabadon engedett tüntetők viszont szörnyű túlkapásokról számolnak be.