HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Magány: hetek...

Magány: hetekig senkinek sem hiányzott az elhunyt újságírónő

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Megrázó haláleset sokkolja Romániát: január 12-én holtan találtak lakásában egy közismert televíziós műsorvezetőnőt. Az önmagában is borzalmas haláleseten túl kiderült: Cristina Ţopescu hetekig feküdt holtan a Bukarest melletti lakásában anélkül, hogy bárkinek is feltűnt volna a halála. 

HIRDETÉS

Az 59 esztendős tévés egy romániai legenda lánya: Cristian Ţopescu körülbelül azt jelenti a romániai tévénézőknek, mint amit Szepesi György neve hallatán éreznek a magyar sportkedvelők. Lánya, a most elhunyt Cristina is közismert tévés volt: az évek során dolgozott a legnézettebb román csatornáknak, a Pro Tv-nek, az Antena 3 hírtelevíziónak és a Prima Tv-nek is. Az utóbbi két évben nem volt képernyőn, az egészségügyi minisztériumban dolgozott kommunikációs tanácsadóként. Nagy állatbarát volt, hat kutyát tartott a román főváros repülőterétől nem messze lévő házában.

Vasárnap egy szomszédja hívta a 112-es segélyvonalat, hogy valami baj lehet a műsorvezetőnővel, mert három hete nem látta sem őt, sem a kutyáit. A rendőrök betörték az ajtót, és az ágyban megtalálták az újságírónő holttestét. Pizsamában feküdt az ágyában, két kutyája éhenhalt mellette, a többit is nagyon legyengült állapotban találták meg.

Egy másik közismert televíziós, Lucain Mândruță a Digi24 hírtévének arról beszélt: sokkoló, hogy senki sem látogatta meg őt karácsonykor, és a sok barátja ellenére ennyire magányos lehetett. Egy másik romániai celebritás arról posztolt – stílszerűen a Facebookon – hogy lám, lehet több ezer barátod a közösségi hálón, ha senkid sincs, aki rád nyitja az ajtót, amikor egyedül vagy és bajba kerülsz. Az sem tűnt fel senkinek, hogy az újságíró nem fogadja az újévi üzeneteket, és nem veszi fel a telefonját.

HIRDETÉS

A bukaresti sajtó azóta kiderítette, a nő az utolsó üzenetét december 28-án küldte el egy barátjának arról, hogy úgy érzi, az ereje a végét járja. Azt nem tudni, hogy ezek után a címzett miért nem fogott gyanút.

Bár az idegenkezűség szinte kizárt, a haláleset kapcsán ügyészségi vizsgálat indult. Sajtóinformációk szerint a hatóságok munkáját nehezíti, hogy a test erősen bomlásnak indult. A legvalószínűbbnek az tűnik, hogy álmában hunyt el, egyes információk szerint szívinfarktust kapott. A hatóságok a kutyák tetemét is vizsgálják.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,715lájkolóTetszik
2,952követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek