Most épp egy meleg férfikórus paródiavideója miatt retteg a közmédia

Most épp egy meleg férfikórus paródiavideója miatt retteg a közmédia

Tüntetés a pedofiltörvény homoszexualitást érintő módosítása ellen a Kossuth téren (Fotó: Magyar Hang/Malatinszky Dávid)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A San Franciscó-i Meleg Férfikórus parodisztikus videója miatt aggódik a közmédia, vette észre a 444. A Híradó.hu gunyorosnak és kissé fenyegető hangvételűnek nevezte a dalt, ami szerinte azokat a szülőket állítja pellengérre, „akik féltik gyermekeiket a nyugati médiában elburjánzott LMBTQ-propagandától.”

A kórus időközben kénytelen volt eltávolítani a július 7-én megjelent dalt, miután halálos fenyegetések érték az abban szereplő szólistákat. A helyi rendőrség és az FBI is nyomozást indított. A videó más helyeken viszont továbbra is elérhető.

A férfikórus azon ironizált, hogy egyesek szerint a melegek megpróbálják átnevelni a gyerekeket. Ilyen sorok szerepelnek benne a 444 fordítása szerint: „Megtérítjük a gyerekeiteket / Apránként / Csendben és finoman / És észre sem veszitek / Eltilthatjátok őket a diszkótól / Óvhatjátok őket San Franciscótól / Adhattuk rájuk szövetnadrágot, minket nem érdekel / Megtérítjük a gyerekeiteket / Toleránssá és igazságossá tesszük őket.”

A nyugati homofóbok mellett a közmédia is komolyan vette a dalt, szerintük a szerzemény arról szól, hogy „a szülők bármennyire is tiltakoznak, nem tudják megvédeni gyermekeiket az LMBTQ+ csoport propagandájától.” Címében pedig úgy foglalta össze mindezt a Híradó.hu: „Eljövünk a gyermekeitekért, megtérítjük őket!” – ígéri a meleg férfikórus. A cikket aztán változatlan tartalommal átvette a Magyar Nemzet névre átkeresztelt lap, illetve a Kisalföld is.