HIRDETÉS
Kaleta Gábor, a Külügyminisztérium sajtófőosztályának vezetőjeként sajtótájékoztatót tart az Ukrajnában kialakult helyzetről, a minisztériumban 2014. február 19-én (Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)
Kovács István a Megafon Központ videójában
Demeter Szilárd (Fotó: Halász Nóra/Magyar hang)

Hazánkban a narancssárga a legsötétebb szín

Ez a mai, szélsőjobboldalivá vált Fidesz kultúrelitje: egykor Jankovics Marcellek meg Hernádi Gyulák, most Demeter Szilárdok.
Orbán Viktor miniszterelnök (első sor, j), Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (első sor, b) és Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (k) az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 19-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Valóban a hülyék korát kezdtük el élni

Nekünk ilyen elit jutott: közönséges, vulgáris, de nem utolsó sorban alattomos. Alattomos, mert a legelemibb, tudatalatti ösztöneinkre igyekszik hatni.
Németh Athina az Egyenes beszéd stúdiójában.

K, K és k: Kásler, Korózs és a kamumentős

És az MSZP és a Lajos, a Korózs megette az egészet. Vagy amatőrök, vagy mindkét térfélre játszanak, de talán mindegy is.
A 2014-es csíksomlyói búcsú hajnalán (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

A tizenötmillió Trianon-túlélő

A kulturális és egyéb nemzetegyesítéstől inkább távolodtunk, mint közeledtünk hozzá az elmúlt száz évben.
Lendvai Ildikó az MSZP 2010-es választási kampánynyitó rendezvényén (Fotó: Wikimedia/Végh Tibor)

Lendvaizmusok

Amíg a lendvaizmus létezik a magyar politikában, addig sokaknak a Fidesz lesz a kisebbik rossz, ha választási helyzetbe kerülnek.
Orbán Viktor Belgrádban (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Sir Orbán Robin minden erőt és energiát lekötő disznóvágása

Gondolkozzunk el azon egy picinykét, milyen lenne egy disznóvágás, ha Orbán Viktor volna a szomszédunk.
Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Garancsi István, a Videoton FC tulajdonosa a lelátón a labdarúgó Európa Liga-selejtezőjének harmadik fordulójában játszott Debreceni VSC - Rosenborg mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. július 30-án (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ki a NER-vagyonok valódi gazdája?

Vagy (Fidesz-vallású) hívőnek, vagy rosszhiszeműnek kell lenni ahhoz, hogy azt állítsa valaki, csak véletlenül alakult úgy, hogy mindig éppen Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz környezetéből kerülnek ki az állami pályázatok nyertesei
Donald Tusk Boriszov bolgár és Orbán magyar miniszterelnökkel (Fotó: Reuters / Francois Lenoir)

Mit hazudott ma Orbán Viktor?

Európa erős embere, az utcai harcos Orbán hisztis levele végén megismétli, hogy bocsánatkérést vár el az európai jobboldaliaktól.
A képen Gulyás Balázs nagyapja, néhai Gulyás Gyula (jobbra) 1941 májusában őrzi a második bécsi döntés utáni új határt Papfalva (Bihar vármegye) közelében

Az ragályrul

Ám ahogy Attila visszafordult Róma előtt, és ahogy a HIV vírus is megszelídült, úgy ezt is túl fogjuk élni, mi, Róma semmirekellő népének generációja.

Jaj, segítség, elütött a Hadházy! – Videóval

Ha azt hitte, hogy a magyar politikatörténet legviccesebb kamuesését már látta akkor, amikor Kunhalmi Ágnes lepattant az MTVA ajtajáról, akkor mindenképpen nézze meg a jelenetet a lenti videóban.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Legolvasottabb