Koronavírusos lett a hétszeres aranylabdás Lionel Messi

Koronavírusos lett a hétszeres aranylabdás Lionel Messi

A Paris Saint-Germain labdarúgóklubhoz szerződött Lionel Messi, az FC Barcelonától távozott hatszoros aranylabdás argentin csatár bemutatkozó sajtóértekezletet tart a párizsi Parc des Princes stadionban 2021. augusztus 11-én. A 34 éves csatár szerződése két idényre szól, és további egy évvel meghosszabbítható.
MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A hétszeres aranylabdás Lionel Messi mellett további három futballista, Juan Bernat, Sergio Rico és Nathan Bitumazala koronavírustesztje lett pozitív –derül ki a PSG szűkszavú közleményéből

A játékosokat elkülönítették, ugyanakkor az állapotukról nem közölt semmilyen információt a párizsi klub. 

Messi az ünnepeket hazájában, Argentínában töltötte, lehetséges, hogy az útja során kapta el a fertőzést. A 34 éves támadó a feleségével, Antonelával egy koncertre is ellátogatott, ahol le is filmezték őket – írja az Index. Arról egyelőre nincs hír, hogy a családjából bárki is beteg lett volna, de az is elképzelhető, hogy rokontól kapta el.

A PSG bejelentette, hogy hamarosan sajtótájékoztatót tart, hogy első kézből adjon információt a klub körül kialakult helyzetről, a csapat ugyanis hétfőn a Vannes vendége lesz a Francia Kupa harmadik fordulójában.

A PSG-n kívül több sztárcsapat, így a Real Madrid, az Atlético Madrid, az FC Barcelona és a Bayern München is küzd a szabadságról visszatért játékosok fertőzöttségével.