Kezdőlap Belföld Egykori rendő...

Egykori rendőr ölhette meg a családsegítőt Inárcson

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a férfi ellen, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki az inárcsi gyilkosság ügyében, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására – közölte a rendőrség a honlapján csütörtökön.

HIRDETÉS

A Bors csütörtökön arról írt, hogy az elkövető biztonsági őrként dolgozott, családi házukat nemrég építették, de pénzügyi problémái voltak. A Blikk szerint korábban rendőr volt.

Sajtóhírek szerint az áldozat 44 éves családsegítő volt, három gyermek maradt utána árván. A Blikk azt írja a helyiek elmondása alapján, hogy a munkáját hihetetlen odaadással, empátiával végezte, a bajba jutott családoknak próbált segíteni. A későbbi elkövető ügyéért is igyekezett a végsőkig harcolni.

„Édesanyám félt, mert bántották verbálisan. És így is bement dolgozni, szeretettel és türelemmel, rendíthetetlen hittel, hogy egy jobb dolgot vihet ma végbe” – írta róla legnagyobb lánya a Facebookon.

Késsel támadtak a helyi hivatal munkatársára szerda reggel, ügyintézés közben a Pest megyei Inárcson. Az áldozat olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök elfogták azt a 61 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A férfi elszámoltatása folyamatban van – ezt még szerdán közölte a rendőrség.

A Blikk szerdán arról írt, információi szerint a férfi berontott az épületbe, tombolt, és azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik. A kezében tartott késsel pedig rárontott az ott tartózkodó ügyintéző nőre, akit nyakon szúrt. A lap később azt is megtudta, hogy a férfi pénzügyi problémái miatt el akarták árverezni az otthonát. A helyiek szerint rengeteg banki hitele volt. Három nagyobb gyermeke mellett van egy súlyos beteg kislánya is, attól borult ki, hogy ő is utcára kerülhetett volna.

Mivel a családsegítő munkatársa hivatalos személy, az elkövető súlyosabb büntetésre számíthat.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

24,197lájkolóTetszik
1,352követőKövetés
12,885feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Utolsó esély hadművelet – Magyar Hang-ajánló

Idei hetedik számunk jelenik meg február 15-én, pénteken. Keressék a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Kiemelt cikkek