Hála Will Smithnek, turistaösvény lett a Lánchíd pilonja

Hála Will Smithnek, turistaösvény lett a Lánchíd pilonja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy infantilis „kihívás” részeként az előző hét egyik hajnalán engedély nélkül felmászott a Will Smith nevű amerikai színész a Lánchíd pilonjának tetejére. A pilonba vezető ajtón lévő lakatot valószínűsíthetően feltörték, majd kimászott a tetőre, ahol „táncolt” egyet.

Feltöltötte a netre, a követők odavoltak, Smith úr pedig magától.

Will Smith

Last day in Budapest. I woke up #InMyFeelings I'ma Keep It 💯... I was TERRIFIED up there. That's why my dance moves is all STIFF! Haha #InMyFeelingsChallenge

Két nap múlva tucatnyi turista ismételte meg a mutatványt, igaz, a pilon tetejére már nem tudtak kimászni. Vasárnap délután pedig már komplett angol legénybúcsús társaságok inváziója kezdődött, úgy jártak-keltek a felvezető függőhídon, mintha a túrát egy utazási iroda szervezte volna.

Elvileg jó reklám Budapestnek, hogy miszter Smith a pilon tetején táncolt, ennél ütősebb ingyen reklámot talán csak Tiborcz úr turisztikában (is) utazó neje tudna kitalálni, de ez csak addig jópofa, amíg az egyik legénybúcsús angol szét nem zúzza magát. Ami csak idő kérdése, mert mintha azt tanultam volna: tíz sör viszonylag ritkán segíti az egyensúlyozást egy függőhídon.

 

Smith meg csak szétteszi majd a kezét: hát, mi közöm hozzá?