HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Hála Will Smi...

Hála Will Smithnek, turistaösvény lett a Lánchíd pilonja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Egy infantilis „kihívás” részeként az előző hét egyik hajnalán engedély nélkül felmászott a Will Smith nevű amerikai színész a Lánchíd pilonjának tetejére. A pilonba vezető ajtón lévő lakatot valószínűsíthetően feltörték, majd kimászott a tetőre, ahol „táncolt” egyet.

Feltöltötte a netre, a követők odavoltak, Smith úr pedig magától.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Will Smith

Last day in Budapest. I woke up #InMyFeelings I’ma Keep It 💯… I was TERRIFIED up there. That’s why my dance moves is all STIFF! Haha #InMyFeelingsChallenge

Két nap múlva tucatnyi turista ismételte meg a mutatványt, igaz, a pilon tetejére már nem tudtak kimászni. Vasárnap délután pedig már komplett angol legénybúcsús társaságok inváziója kezdődött, úgy jártak-keltek a felvezető függőhídon, mintha a túrát egy utazási iroda szervezte volna.

HIRDETÉS

Elvileg jó reklám Budapestnek, hogy miszter Smith a pilon tetején táncolt, ennél ütősebb ingyen reklámot talán csak Tiborcz úr turisztikában (is) utazó neje tudna kitalálni, de ez csak addig jópofa, amíg az egyik legénybúcsús angol szét nem zúzza magát. Ami csak idő kérdése, mert mintha azt tanultam volna: tíz sör viszonylag ritkán segíti az egyensúlyozást egy függőhídon.

 

HIRDETÉS

Smith meg csak szétteszi majd a kezét: hát, mi közöm hozzá?

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,945lájkolóTetszik
3,639követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A mama nem adja fel

A büdi cigánytelepen élő Margó nagyi és népes családja számára az elmúlt hónapokban a vírus volt a legkisebb gond. Riport.