Kezdőlap Belföld Hála Will Smi...

Hála Will Smithnek, turistaösvény lett a Lánchíd pilonja

Egy infantilis „kihívás” részeként az előző hét egyik hajnalán engedély nélkül felmászott a Will Smith nevű amerikai színész a Lánchíd pilonjának tetejére. A pilonba vezető ajtón lévő lakatot valószínűsíthetően feltörték, majd kimászott a tetőre, ahol „táncolt” egyet.

HIRDETÉS

Feltöltötte a netre, a követők odavoltak, Smith úr pedig magától.

Will Smith

Last day in Budapest. I woke up #InMyFeelings I’ma Keep It 💯… I was TERRIFIED up there. That’s why my dance moves is all STIFF! Haha #InMyFeelingsChallenge

Két nap múlva tucatnyi turista ismételte meg a mutatványt, igaz, a pilon tetejére már nem tudtak kimászni. Vasárnap délután pedig már komplett angol legénybúcsús társaságok inváziója kezdődött, úgy jártak-keltek a felvezető függőhídon, mintha a túrát egy utazási iroda szervezte volna.

Elvileg jó reklám Budapestnek, hogy miszter Smith a pilon tetején táncolt, ennél ütősebb ingyen reklámot talán csak Tiborcz úr turisztikában (is) utazó neje tudna kitalálni, de ez csak addig jópofa, amíg az egyik legénybúcsús angol szét nem zúzza magát. Ami csak idő kérdése, mert mintha azt tanultam volna: tíz sör viszonylag ritkán segíti az egyensúlyozást egy függőhídon.

 

Smith meg csak szétteszi majd a kezét: hát, mi közöm hozzá?

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

23,272lájkolóTetszik
1,059követőKövetés
11,783feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Dolgoznék, de már nem kellek – Magyar Hang-ajánló

2019. évi harmadik számunk jelenik meg január 18-án, pénteken. Keressék a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Kiemelt cikkek

Orbán Viktor és a nagy blöff

Mára nemcsak a korrupció, hanem vele kéz a kézben a hazugság vált a Fidesz legfőbb politikájává, Orbán Viktor pedig a két lábon járó fake news gyárrá.

Végre egy kínai