HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Hála Will Smi...

Hála Will Smithnek, turistaösvény lett a Lánchíd pilonja

HIRDETÉS

Egy infantilis „kihívás” részeként az előző hét egyik hajnalán engedély nélkül felmászott a Will Smith nevű amerikai színész a Lánchíd pilonjának tetejére. A pilonba vezető ajtón lévő lakatot valószínűsíthetően feltörték, majd kimászott a tetőre, ahol „táncolt” egyet.

HIRDETÉS

Feltöltötte a netre, a követők odavoltak, Smith úr pedig magától.

Will Smith

Last day in Budapest. I woke up #InMyFeelings I’ma Keep It 💯… I was TERRIFIED up there. That’s why my dance moves is all STIFF! Haha #InMyFeelingsChallenge

Két nap múlva tucatnyi turista ismételte meg a mutatványt, igaz, a pilon tetejére már nem tudtak kimászni. Vasárnap délután pedig már komplett angol legénybúcsús társaságok inváziója kezdődött, úgy jártak-keltek a felvezető függőhídon, mintha a túrát egy utazási iroda szervezte volna.

HIRDETÉS

Elvileg jó reklám Budapestnek, hogy miszter Smith a pilon tetején táncolt, ennél ütősebb ingyen reklámot talán csak Tiborcz úr turisztikában (is) utazó neje tudna kitalálni, de ez csak addig jópofa, amíg az egyik legénybúcsús angol szét nem zúzza magát. Ami csak idő kérdése, mert mintha azt tanultam volna: tíz sör viszonylag ritkán segíti az egyensúlyozást egy függőhídon.

 

Smith meg csak szétteszi majd a kezét: hát, mi közöm hozzá?

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,850lájkolóTetszik
2,404követőKövetés
16,749feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Elhallgatások és hazugságok – Magyar Hang-ajánló

Thuróczy Szabolcs-interjú. Lelepleződik „Tiborc”, a szalagmunkás riporter. Vannak anyák, akik maguk is árulják a drogot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek