Kezdőlap Belföld Így akar elle...

Így akar ellenállni a Jobbik

Kormánypárti képviselők szemébe mondani a nyilvános rendezvényeken, hogy hazudnak és lopnak; matricákkal teleragasztani a Fidesz-közeli, gyanúsan meggazdagodott vállalkozások székhelyeit; személyes jelenléttel megakadályozni a kilakoltatásokat – a Magyar Hang információi szerint ilyen és ehhez hasonló akciókat tervez a Jobbik a meghirdetett „ellenállás” jegyében.

HIRDETÉS

A párt politikusai az elmúlt hetekben már beszéltek arról, hogy a jövőben kilépnének a klasszikus ellenzéki szerepből, és ellenállóként folytatnák, bár ennél többet nem árultak el. Ráadásul ez a rejtélyes kommunikációs üzenet nagyjából egybeesett azzal, amikor szinte minden arról szólt a Jobbik kapcsán, hogy Vona Gábor lemondása után az elnöki posztért milyen verseny zajlik, kiket zárnak ki a közösségből, kik lépnek ki maguktól, és mennyi embert visznek magukkal. Így pedig adta magát az az elképzelés, hogy a sokat sejtető ellenállás belengetésével valójában csak a figyelmet akarják elterelni a pártban zajló belső csatákról.

Múlt szombaton végül a Jobbik kongresszusán egyhangúan elfogadták a „nemzeti ellenállás kiáltványát”, amelyben – konkrétumok nélkül – olyan mondatok szerepelnek, hogy a párt célja mostantól „a rendszerváltásért dolgozó, és e harc folyamán soha, semmilyen alkut nem kötő nemzeti ellenállás”.

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke a Magyar Hangnak elmondta, a kormány elleni küzdelemben már konkrét cselekedetekre van szükség, olyanokra, amelyekről az emberek beszélnek, és el kell menni egészen a törvényesség határáig, persze azt nem átlépve. Itt említette példaként, hogy oda kell menni a fideszes képviselők, kormánytagok nyilvános rendezvényeire, útátadásra vagy éppen egy megnyitóra, és a kamerák előtt kell a szemükbe mondani, hogy hazudnak.

A Jobbik további terveiről a Magyar Hang 2018. október 5-én megjelent 21. számában olvashat.

Keresse a lapot az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon És hogy miről olvashat még a 21. számban? Itt megnézheti.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

23,349lájkolóTetszik
1,089követőKövetés
11,850feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Dolgoznék, de már nem kellek – Magyar Hang-ajánló

2019. évi harmadik számunk jelenik meg január 18-án, pénteken. Keressék a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Kiemelt cikkek

A törzs matrónájából lesz a legkegyetlenebb maffiavezér

Kizsákmányolásról és kölcsönös meg nem értésről mesél Az átkelés madarai. A helyi hagyományok feladása mutatja a fokozatos erkölcsi romlást.

Törv. védve