HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Gajdics Ottó ...

Gajdics Ottó az egykori MSZP-székházban tűnt fel – Főszerkesztő lesz a Szabad Földnél

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Kedden délben derült ki, a Magyar Idők Magyar Nemzetre való átnevezésekor már nem Gajdics Ottó lesz a lap főszerkesztője, hanem Ballai Attila.

HIRDETÉS

Kora délután Gajdics Ottó már a Jókai utcában, az MSZP egykori székházánál tűnt fel, ahol a Szabad Föld című, november óta a kormányzati médiaholdinghoz tartozó lap is működik.

A Szabad Föld szerkesztőségéből úgy értesültünk, hogy bement Gajdics Ottó a szerkesztőségbe és bejelentették, hogy mától ő a főszerkesztő. A lapot az elmúlt időszakban megbízott főszerkesztőként Szijjártó Gabriella irányította.

A Magyar Idők honlapján konkrétumok említése nélkül korábban azt írták, hogy Gajdics Ottó a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány portfólióján belül kap új, fontos pozíciót.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,281lájkolóTetszik
3,039követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Vivát, vivát, vivát!

A baloldali, illetve a polgári, nemzeti, keresztény politikai közösséget egyaránt felzabálták a vezérnek mindent elnéző szekták. Ahol már nincs érték, minden csak politikai termék.