HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Eldőlt, milye...

Eldőlt, milyen színekben indulhat Puzsér Róbert a választáson

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Bejegyezték a héten azt az egyesületet, amely a tervek szerint Puzsér Róbert jelölő szervezete lesz az őszi önkormányzati választáson. A neve is sokatmondó, Állampolgárok a centrumban egyesület. Puzsér ugyanis a főpolgármesteri ambícióinak bejelentése óta rendre hangoztatja, hogy létre szeretne hozni egy centrumot, egyenlő távolságra a szélsőjobbtól és a szélsőbaltól.

Az egyesület bejegyzését péntek délután, a Sétáló Budapest elnevezésű konferencián jelentették be. Ennek megnyitóján Puzsér Róbert arról beszélt, hogy programja – amelynek legismertebb eleme a belső városrész autómentessé tétele – nem egy radikális zöld program, hanem inkább egy zöldminimum. Szerinte elsőként az igényét kell megteremteni a zöldpolitikának – ahogy fogalmazott –, homloktérbe kell tolni a zöldpolitikát. A XXI. században ugyanis ez nem egy a sok politika közül, hanem a politika.

A Sétáló Budapest nevet viselő vízió egyébként a publicista szerint egyrészt egy konkrét, és betartható ígéret. Másrészt egy szemlélet is, illetve része egy átfogó Budapest-programnak.

Puzsér Róbert főpolgármesteri jelöltségét a pártok közül eddig egyelőre az LMP támogatja, a Jobbikkal pedig zajlanak a tárgyalások. A tervek szerint a kritikus nyáron egy újabb előválasztáson megmérkőzik majd a már lezajlott baloldali előválasztáson győztes Karácsony Gergellyel.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,970lájkolóTetszik
3,642követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek