HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Navracsics: a...

Navracsics: a Néppárthoz közel álló árnyalat vagyok

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Én a Fidesznek a különböző színárnyalatai között az Európai Néppárthoz közel álló árnyalat vagyok – árulta el a Civil Rádióban Fiala Jánosnak a volt miniszterelnök-helyettes, Navracsics Tibor. Az uniós biztos elmondása szerint ezért is nehezen érte meg a néppárti felfüggesztést, ami a Fidesz szerint egyébként a saját döntése volt.

HIRDETÉS

Navracsics állítása szerint nem először próbál közvetíteni a felek között, a Fidesz viszont, úgy látja, nem igényli ezt. A korábbi parlamenti képviselő nem tudja, ez a hanyagolás csak a személyének, vagy a gondolkodásmódjának is szól. Mindenesetre úgy látja, most egy radikális korhangulatot élünk. A Néppárt ezzel szemben időnként megkérdi, hogy mondja el a véleményét az érintettek egymáshoz való viszonyáról.

A kapcsolatról Navracsics úgy fogalmazott: „Nyilván könnyebb lenne megemészteni, ha az Európai Néppárt részéről nem lenne rá igény, így egy kicsit nehezebb megemészteni.” Szerinte nincs vége a mérkőzésnek, és a Fidesz most egy apró győzelmet könyvelhetett el.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,686lájkolóTetszik
2,948követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

(Forrás: A The European Conservative kiadvány Facebook-oldala)

Miközben Brüsszelben összeül az Európai Néppárt közgyűlése, Orbán Viktor Rómában egy konzervatív konferencián szólal fel...

A magyar kormányfő mellett Matteo Salvini, Marion Maréchal és Giorgia Meloni lesznek a „húzónevek” az olasz fővárosban megrendezésre kerülő találkozón.

Hatalom