HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Navracsics: a...

Navracsics: a Néppárthoz közel álló árnyalat vagyok

HIRDETÉS

Én a Fidesznek a különböző színárnyalatai között az Európai Néppárthoz közel álló árnyalat vagyok – árulta el a Civil Rádióban Fiala Jánosnak a volt miniszterelnök-helyettes, Navracsics Tibor. Az uniós biztos elmondása szerint ezért is nehezen érte meg a néppárti felfüggesztést, ami a Fidesz szerint egyébként a saját döntése volt.

HIRDETÉS

Navracsics állítása szerint nem először próbál közvetíteni a felek között, a Fidesz viszont, úgy látja, nem igényli ezt. A korábbi parlamenti képviselő nem tudja, ez a hanyagolás csak a személyének, vagy a gondolkodásmódjának is szól. Mindenesetre úgy látja, most egy radikális korhangulatot élünk. A Néppárt ezzel szemben időnként megkérdi, hogy mondja el a véleményét az érintettek egymáshoz való viszonyáról.

A kapcsolatról Navracsics úgy fogalmazott: „Nyilván könnyebb lenne megemészteni, ha az Európai Néppárt részéről nem lenne rá igény, így egy kicsit nehezebb megemészteni.” Szerinte nincs vége a mérkőzésnek, és a Fidesz most egy apró győzelmet könyvelhetett el.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

26,937lájkolóTetszik
2,127követőKövetés
15,706feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Mennyire vagy csalódott, Bori? – Magyar Hang-ajánló

Páros interjú Péterfy Borival és Gergellyel, beszélgetés Donáth Annával, riport az ukrán-magyar határról, könyvheti melléklet. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A 10 és a Woyzeck az idei színházi találkozó győztese

A Radnóti Színház darabja viheti haza a legjobb rendezés díját, míg a Nemzeti Színház a legjobb előadásét a POSZT-ról.

Halálvitamin