Kezdőlap Belföld Navracsics: a...

Navracsics: a Néppárthoz közel álló árnyalat vagyok

Én a Fidesznek a különböző színárnyalatai között az Európai Néppárthoz közel álló árnyalat vagyok – árulta el a Civil Rádióban Fiala Jánosnak a volt miniszterelnök-helyettes, Navracsics Tibor. Az uniós biztos elmondása szerint ezért is nehezen érte meg a néppárti felfüggesztést, ami a Fidesz szerint egyébként a saját döntése volt.

HIRDETÉS

Navracsics állítása szerint nem először próbál közvetíteni a felek között, a Fidesz viszont, úgy látja, nem igényli ezt. A korábbi parlamenti képviselő nem tudja, ez a hanyagolás csak a személyének, vagy a gondolkodásmódjának is szól. Mindenesetre úgy látja, most egy radikális korhangulatot élünk. A Néppárt ezzel szemben időnként megkérdi, hogy mondja el a véleményét az érintettek egymáshoz való viszonyáról.

A kapcsolatról Navracsics úgy fogalmazott: „Nyilván könnyebb lenne megemészteni, ha az Európai Néppárt részéről nem lenne rá igény, így egy kicsit nehezebb megemészteni.” Szerinte nincs vége a mérkőzésnek, és a Fidesz most egy apró győzelmet könyvelhetett el.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

25,643lájkolóTetszik
1,792követőKövetés
14,464feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szellemét a tűz nem égeté meg – Magyar Hang-ajánló

Látogatás 2019 roma hősénél és a keleméri bárányfarmon, interjú Ragályi Elemérrel, Böjte Csabával és Versegi Beáta coach-szerzetesnővel. Csütörtöktől itt a friss Magyar Hang!

Kiemelt cikkek

Tejfogak

Amikor gyerek voltam, tehenek bőgtek, földutak kanyarogtak, meg poros téglarakások álltak a város szélein. Azoknak lehetett búcsúzóul viszlátot inteni.

Nagyböjti edzésterv

Ünneprontás