HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Navracsics: a...

Navracsics: a Néppárthoz közel álló árnyalat vagyok

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Én a Fidesznek a különböző színárnyalatai között az Európai Néppárthoz közel álló árnyalat vagyok – árulta el a Civil Rádióban Fiala Jánosnak a volt miniszterelnök-helyettes, Navracsics Tibor. Az uniós biztos elmondása szerint ezért is nehezen érte meg a néppárti felfüggesztést, ami a Fidesz szerint egyébként a saját döntése volt.

Navracsics állítása szerint nem először próbál közvetíteni a felek között, a Fidesz viszont, úgy látja, nem igényli ezt. A korábbi parlamenti képviselő nem tudja, ez a hanyagolás csak a személyének, vagy a gondolkodásmódjának is szól. Mindenesetre úgy látja, most egy radikális korhangulatot élünk. A Néppárt ezzel szemben időnként megkérdi, hogy mondja el a véleményét az érintettek egymáshoz való viszonyáról.

A kapcsolatról Navracsics úgy fogalmazott: „Nyilván könnyebb lenne megemészteni, ha az Európai Néppárt részéről nem lenne rá igény, így egy kicsit nehezebb megemészteni.” Szerinte nincs vége a mérkőzésnek, és a Fidesz most egy apró győzelmet könyvelhetett el.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,698lájkolóTetszik
3,779követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek