HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kecskeméten i...

Kecskeméten is összefog az ellenzék

HIRDETÉS

Szombathely és Székesfehérvár után Kecskeméten is összefog az ellenzék, közös polgármester-jelöltet támogatnak majd az őszi önkormányzati választáson. A helyi KecsUP portál írta meg, hogy hamarosan bejelentik a megállapodást, és egy ember mögé sorakozik fel a Momentum, az LMP, az MSZP, a Jobbik és a DK. Azt a cikk alapján nem tudni, ki lesz ez a közös jelölt.

HIRDETÉS

A lap megkereste egyenként a pártokat, akik mind azt írták, hogy partnerek lesznek az ellenzéki együttműködésben. A helyi MSZP úgy vélte: „külön indulni csak demokráciában van értelme.” A KecsUP úgy tudja, Kiskunhalason, Kiskunfélegyházán, Kalocsán és Baján is közös indulást terveznek.

Közös ellenzéki polgármesterjelölt Székesfehérváron | Magyar Hang

Úgy tűnik, egyre több településen lesz az őszi önkormányzati választáson teljes ellenzéki összefogás. A Mérce beszámolója szerint legutóbb Székesfehérvár is bekerült ebbe a körbe, ahol az ellenzék minden komoly tényezője, illetve a jelenlegi helyi képviselő-testületben ott lévő pártok – az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum és a Jobbik – felsorakozott a fehérvári MSZP-s elnök, Márton Roland mögé.

Csütörtökön számoltunk be róla, hogy Cser-Palkovics András kihívója Székesfehérváron a szocialista Márton Roland lesz. Mögötte az MSZP, a DK, az LMP, a Jobbik és a Momentum sorakozott fel. Márton azt ígérte, felszámolja a közlekedési káoszt, megszünteti az egészségügyi várólistákat, és Közép-Európa ipari központjává teszi a várost. Szólt a helyi kisvállalkozók támogatásáról is. Székesfehérvárról is régóta hallani, hogy egyre több ukrán vendégmunkás érkezik a településre, a helyiek már a boltban, az utcákon is gyakran hallanak ukrán beszédet.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,097lájkolóTetszik
2,191követőKövetés
15,911feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ütésállónak kell lenni – Magyar Hang-ajánló

Nyáry Krisztián-, Ürge-Vorsatz Diána- és Schmuck Erzsébet-interjú, ormánsági riport, Bige László portré, magyar közpénz a román kormánypártnál. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek