HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld MN: a DK 98 s...

MN: a DK 98 százalékos feldolgozottságnál magabiztosan a második helyen áll

HIRDETÉS

A Magyar Nemzet értesülései alapján 98 százalékos feldolgozottságnál 52,3 százalékon áll a Fidesz–KDNP (13 mandátum), a második a Demokratikus Koalíció (16,3 százalék, 4 képviselő), harmadik a Momentum (9,7 százalék, 2 jelölt), majd Jobbik (6,5 százalék), MSZP-Párbeszéd szövetség (6,6 százalék).

HIRDETÉS

Állandó hírfolyamunk ITT.

88 százalékos feldolgozottságnál 53 százalékkal vezetett a Fidesz–KDNP (13 mandátum), a második a Demokratikus Koalíció volt, amely 16 százalékon állt (4 mandátum), 9 százalékos a Momentum (2 mandátum), 7-7 százalékos a Jobbik és az MSZP–Párbeszéd (1-1 mandátum).

Itthon is elkezdődött az EP-választás – percről percre | Magyar Hang

36 százalékos feldolgozottságnál még 55 százalékkal vezetett a Fidesz–KDNP az EP-választáson, ez 14 EP-képviselőt jelentene a kormányzópártoknak. A második a Demokratikus Koalíció volt, amely 14 százalékon állt. Itt 7,5 százalékos volt a Jobbik és a Momentum, valamint 6,1 százalékkal az MSZP–Párbeszéd szövetség.

80 százalékos feldolgozottságnál a következő eredményarányok hangzottak el a Mi Hazánk eredményvárójában: Fidesz 52 százalék, DK 16, Momentum 10, Jobbik 6, MSZP–P 6, Mi Hazánk 3. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,084lájkolóTetszik
2,661követőKövetés
17,700feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Robban a „cigányplutónium” – Magyar Hang-ajánló

Bogdán László-interjú, a Borkai-botrány háttere, nádirtás és ingatlanbiznisz a Balatonnál. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Az ellenzék a pályán van

A mostani választás üzenete egyértelmű: a történelem Magyarországon sem ért véget, a Fidesz verhető, az Orbán-rendszer sebezhető.