HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Hatalmas épít...

Hatalmas építkezés zajlik az alcsútdobozi Orbán-birtokon

HIRDETÉS

Légifelvétellel bizonyítja Hadházy Ákos független képviselő, hogy jelentősen átalakítják a miniszterelnök édesapjának, Orbán Győzőnek a tulajdonában lévő, Alcsútdobozon található hatvanpusztai majorságot – írja az Index.

HIRDETÉS

A képviselő leírása és a fényképek tanúsága szerint a korábban felújított cselédszállás és az istálló között új épület alapjait ásták ki. Ezen kívül a második cselédszállás felújításába is belefogtak. Hadházy szerint a tetőt leszedve úgy építik át az épületet, hogy az emeleti szobák egy „óriási központi hallt fognak körülvenni”. Ezen kívül egy szépen gondozott konyhakert bizonyítja, hogy a család valamelyik tagja szeret kertészkedni.

Card

Az egykor Habsburg József tulajdonában lévő birtokot 2011-ben vette meg Orbán Győző, majd Mészáros Lőrinc, a zuckerbergi gyarapodás tempóját is überelő egykori felcsúti gázszerelő tíz évre kibérelte az ingatlant évi 15 millió forint ellenében. Elvileg azért, hogy a gépeit tárolja, azokat azonban azóta sem látta ott senki. Nem úgy Orbán Viktor Gáspár nevű fiának kutyáját. A kuvasz csipet kapott, az állatot orvoshoz vivő Orbán Gáspár Hatvanpusztát jelölte meg a lakcímeként.

A képviselő szerint a nyilvános cégadatokból az olvasható ki, hogy Mészáros Lőrinc előre kifizette a hátralévő bérleti díjat, majd távozott. Időközben azonban felvásárolta a birtok körüli ingatlanokat, köztük a szomszédban fekvő golfklubot és a hozzá tartozó kastélyt.

Nemrég pedig az is kiderült, hogy Orbán Győző megszünteti azt a céget, amely a majorság bérbeadásával foglalkozik.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,949lájkolóTetszik
2,834követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Még úgy tűnne, elismerem Izraelt”

Főleg muszlim országok versenyzői bojkottálják a zsidó sportolók elleni küzdelmet.