HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Aszódon is ös...

Aszódon is összefogott az ellenzék

HIRDETÉS

Számos település mellett a Pest megyei Aszódon is megszületett az ellenzéki megállapodás az október 13-i önkormányzati választásokra – tudta meg a Magyar Hang a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalomtól.

HIRDETÉS

A Pest megyei város ellenzéki polgármesterjelöltje Végvári Tamás 44 éves gépészmérnök lett. A mögötte létrejött összefogásban részt vesznek civil szervezetek, illetve az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az LMP és a Párbeszéd is, valamint támogatja az együttműködést a Mindenki Magyarországa Mozgalom. A képviselőjelöltek között vannak pedagógusok, műszaki és pénzügyi végzettségű szakemberek, akik összeállítottak egy 15 pontból álló programot a település fejlesztésére.

Aszódót a 2014-ben függetlenként indult Sztán István vezeti jelenleg. Korábban azzal került be a hírekbe, hogy felmerült, Fótról Aszódra költöztetnék a hazánkba kísérő nélkül érkezett menekült gyerekeket. Nem sokkal később a polgármester egy lakossági fórumon nem mással, mint a fideszes Kubatov Gáborral közösen jelentette be, hogy mégsem lesz az Aszódra költözésből semmi.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,555lájkolóTetszik
2,564követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Lesújtó helyzetkép a Felvidékről

Nulla, azaz a szlovákiai magyar fiatalok nulla százaléka gondolja úgy, hogy a magyar közösség helyzete jobb lenne a szlovákokénál.

Szürke zóna