HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Aszódon is ös...

Aszódon is összefogott az ellenzék

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Számos település mellett a Pest megyei Aszódon is megszületett az ellenzéki megállapodás az október 13-i önkormányzati választásokra – tudta meg a Magyar Hang a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalomtól.

HIRDETÉS

A Pest megyei város ellenzéki polgármesterjelöltje Végvári Tamás 44 éves gépészmérnök lett. A mögötte létrejött összefogásban részt vesznek civil szervezetek, illetve az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az LMP és a Párbeszéd is, valamint támogatja az együttműködést a Mindenki Magyarországa Mozgalom. A képviselőjelöltek között vannak pedagógusok, műszaki és pénzügyi végzettségű szakemberek, akik összeállítottak egy 15 pontból álló programot a település fejlesztésére.

Aszódót a 2014-ben függetlenként indult Sztán István vezeti jelenleg. Korábban azzal került be a hírekbe, hogy felmerült, Fótról Aszódra költöztetnék a hazánkba kísérő nélkül érkezett menekült gyerekeket. Nem sokkal később a polgármester egy lakossági fórumon nem mással, mint a fideszes Kubatov Gáborral közösen jelentette be, hogy mégsem lesz az Aszódra költözésből semmi.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,238lájkolóTetszik
3,033követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Alternatív országgyűlést hozna létre Vona Gábor

Eljött az idő arra, hogy az ellenzék létrehozzon egy árnyékországgyűlést. Erről Vona Gábor beszélt az ATV „A nap híre" ...