HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kampány 2019:...

Kampány 2019: átadtak egy padot Vácon

HIRDETÉS

Minden átadás ünnep egy közösség életében, pláne kampányban: Vácon egy kovácsoltvasból készült pad elhelyezése is ceremóniát érdemelt a Duna-parton. A pad azért is különleges, mert egy felvidéki vállalkozó felajánlásaként érkezett a városba.

HIRDETÉS

Ez a Vaci-naplo.hu tudósítása szerint a település közép-európai kapcsolatainak erősödését jelzi. Fördős Attila (Fidesz-KDNP) polgármester arról beszélt, hogy az elmúlt években sokat utaztak Alt Gyulával, a Váci Szlovák Önkormányzat elnökével, és egyre jobban megerősödött bennük, hogy a magyarság és a szlovákság közös történelmi múltja előrevetíti, hogy a két nép békében, barátságban együtt tud majd működni.

– Kalandozásaik során jutottak el Galántára és a városhoz közeli faluba, Taksonyfalvára. A barátság megerősödött az ottaniakkal és ennek egyik jelképe, hogy Panyik Imre vállalkozó a kovácsoltvas padot adományozta Vácnak – írták.

A jelek szerint Vácon minden apró fejlesztés ugyanannyira fontos: augusztusban szintén Fördős Attila polgármester avatott egy játszótéri homokozót a helyi Béke téren. Nem mulasztotta el megjegyezni azt sem, hogy emellett lenyírták a füvet is a környéken.

Fördős Attila átad egy homokozót (Fotó: Facebook/Vác Város Önkormányzat)

Az október 13-i önkormányzati választáson ismét megméreti magát Fördős Attila (Fidesz-KDNP). Négy kihívója van: Matkovich Ilona (Momentum, DK, Jobbik, LMP, MSZP, PM, Mindenki Magyarországa, Vácért Lokálpatrióta Egyesület, Szavad Egyesület), Csereklye-Klapwijk Krisztina (Mi Hazánk Mozgalom), illetve Néveri István és Vásárhelyi Tamás (egyaránt független).

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,658lájkolóTetszik
2,803követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Több kórházban is megszűnhet az aktív ellátás

Többek között azokon a helyeken lépnének drasztikusan, ahol nagy a munkaerőhiány egy munkaanyag szerint.

Szerény javaslat