HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kampány 2019:...

Kampány 2019: átadtak egy padot Vácon

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Minden átadás ünnep egy közösség életében, pláne kampányban: Vácon egy kovácsoltvasból készült pad elhelyezése is ceremóniát érdemelt a Duna-parton. A pad azért is különleges, mert egy felvidéki vállalkozó felajánlásaként érkezett a városba.

Ez a Vaci-naplo.hu tudósítása szerint a település közép-európai kapcsolatainak erősödését jelzi. Fördős Attila (Fidesz-KDNP) polgármester arról beszélt, hogy az elmúlt években sokat utaztak Alt Gyulával, a Váci Szlovák Önkormányzat elnökével, és egyre jobban megerősödött bennük, hogy a magyarság és a szlovákság közös történelmi múltja előrevetíti, hogy a két nép békében, barátságban együtt tud majd működni.

– Kalandozásaik során jutottak el Galántára és a városhoz közeli faluba, Taksonyfalvára. A barátság megerősödött az ottaniakkal és ennek egyik jelképe, hogy Panyik Imre vállalkozó a kovácsoltvas padot adományozta Vácnak – írták.

A jelek szerint Vácon minden apró fejlesztés ugyanannyira fontos: augusztusban szintén Fördős Attila polgármester avatott egy játszótéri homokozót a helyi Béke téren. Nem mulasztotta el megjegyezni azt sem, hogy emellett lenyírták a füvet is a környéken.

Fördős Attila átad egy homokozót (Fotó: Facebook/Vác Város Önkormányzat)

Az október 13-i önkormányzati választáson ismét megméreti magát Fördős Attila (Fidesz-KDNP). Négy kihívója van: Matkovich Ilona (Momentum, DK, Jobbik, LMP, MSZP, PM, Mindenki Magyarországa, Vácért Lokálpatrióta Egyesület, Szavad Egyesület), Csereklye-Klapwijk Krisztina (Mi Hazánk Mozgalom), illetve Néveri István és Vásárhelyi Tamás (egyaránt független).

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,748lájkolóTetszik
3,506követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Orbán ellen az erény a legveszélyesebb fegyver” – Magyar Hang-ajánló

Hármas interjú Jeszenszky Gézával, Ungváry Krisztiánnal és Reichert Jánossal. Beszélgetés Fabricius Gáborral és Pardavi Mártával. Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek