HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Felfüggesztet...

Felfüggesztette MSZP-s tagságát a korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba

HIRDETÉS

Az elmúlt napok során a személyét ért támadásokra tekintettel felfüggeszti tagságát a Magyar Szocialista Pártban (MSZP) Lackner Csaba, a korrupciógyanúba keveredett kispesti önkormányzati képviselő – írja az Atv.hu a helyi MSZP közleményére hivatkozva. Lépésével a politikus azt szeretné elérni, hogy a kormánypárti sajtóban róla megjelent rágalmak, valótlanságok ne terheljék azt a politikai közösséget, amelyhez ezidáig tartozott.

HIRDETÉS

A képviselő a Hír TV birtokába jutott felvételeken a kerületi szocialista vezetés korrupciógyanús ügyeiről beszélt, köztük arról, hogy aki nem tud megkeresni évi 100 millió forintot az önkormányzati politikában, az hülye. Mindeközben a kezében egy fehér port tartalmazó zacskót tartott. A felvételek alapján a rendőrség gazdasági vesztegetés miatt nyomozást rendelt el.

Kispest: még a héten eldől a fehér poros szocialista képviselő sorsa | Magyar Hang

“Ha egyértelműen bebizonyosodik Lackner Csabáról, hogy kokaint fogyasztott és emiatt ostobaságokat beszélt, akkor távoznia kell a közéletből” – ezt mondta a Népszavának Gajda Péter. A Kispesten vasárnap újraválasztott polgármester arra a sajtóhírre reagált a napilapnak, hogy kerületi szocialisták megszabadulnának az önkormányzati képviselőtől.

Tóth Bertalan, a szocialista párt elnöke az Atv műsorában azt mondta, hogy a felvételeken amúgy többször is emlegetett Gajda Péter kispesti polgármesternek kell döntenie, de semmi olyan ügyet nem tolerálnak, amely befolyásolhatja a választók akaratát. Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke a csatornának azt nyilatkozta, Lackner Csabának a botrány után ki kellene lépnie az MSZP-ből, ám ha kiderül, hogy megrágalmazták, várják vissza.

„Bár a kispestiek bizalmát a múlt vasárnap ismét elnyertem – ami jól bizonyítja, hogy koncepciós eljárásként felépített rágalomhadjárat nem érte el a célját – nem szeretném továbbra is hazug állítások céltáblájának kitenni azt a közösséget, amiért eddig is hittel és eltökéltséggel dolgoztam” – zárja közleményét Lackner Csaba.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,618lájkolóTetszik
2,789követőKövetés
18,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Mintha eltompulna az ország – Magyar Hang-ajánló

Frei Tamás-, Veres Pál-, Eörsi László- és Bodzsár Márk-interjú. Ki Mészáros Lőrinc csendes társa? Milyen egy 26 éves polgármester? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Ezek a dühkitörések nem a semmiből jönnek”

A Berlinaléról Ezüst Medvével hazatérő német Kontroll nélkül színésznőjével beszélgettünk.

A Fidesz lefagyott