HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Felfüggesztet...

Felfüggesztette MSZP-s tagságát a korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az elmúlt napok során a személyét ért támadásokra tekintettel felfüggeszti tagságát a Magyar Szocialista Pártban (MSZP) Lackner Csaba, a korrupciógyanúba keveredett kispesti önkormányzati képviselő – írja az Atv.hu a helyi MSZP közleményére hivatkozva. Lépésével a politikus azt szeretné elérni, hogy a kormánypárti sajtóban róla megjelent rágalmak, valótlanságok ne terheljék azt a politikai közösséget, amelyhez ezidáig tartozott.

A képviselő a Hír TV birtokába jutott felvételeken a kerületi szocialista vezetés korrupciógyanús ügyeiről beszélt, köztük arról, hogy aki nem tud megkeresni évi 100 millió forintot az önkormányzati politikában, az hülye. Mindeközben a kezében egy fehér port tartalmazó zacskót tartott. A felvételek alapján a rendőrség gazdasági vesztegetés miatt nyomozást rendelt el.

Kispest: még a héten eldől a fehér poros szocialista képviselő sorsa | Magyar Hang

“Ha egyértelműen bebizonyosodik Lackner Csabáról, hogy kokaint fogyasztott és emiatt ostobaságokat beszélt, akkor távoznia kell a közéletből” – ezt mondta a Népszavának Gajda Péter. A Kispesten vasárnap újraválasztott polgármester arra a sajtóhírre reagált a napilapnak, hogy kerületi szocialisták megszabadulnának az önkormányzati képviselőtől.

Tóth Bertalan, a szocialista párt elnöke az Atv műsorában azt mondta, hogy a felvételeken amúgy többször is emlegetett Gajda Péter kispesti polgármesternek kell döntenie, de semmi olyan ügyet nem tolerálnak, amely befolyásolhatja a választók akaratát. Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke a csatornának azt nyilatkozta, Lackner Csabának a botrány után ki kellene lépnie az MSZP-ből, ám ha kiderül, hogy megrágalmazták, várják vissza.

HIRDETÉS

„Bár a kispestiek bizalmát a múlt vasárnap ismét elnyertem – ami jól bizonyítja, hogy koncepciós eljárásként felépített rágalomhadjárat nem érte el a célját – nem szeretném továbbra is hazug állítások céltáblájának kitenni azt a közösséget, amiért eddig is hittel és eltökéltséggel dolgoztam” – zárja közleményét Lackner Csaba.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,740lájkolóTetszik
3,491követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek