HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kósa új válas...

Kósa új választást javasol Győrnek

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Kósa Lajos szerint meg kellene fontolnia Borkai Zsoltnak, akarja-e olyan helyzetbe hozni a városát, mint amilyenbe most került. A Fidesz alelnöke a Hír TV-n futó Bayer Show vendége volt, itt beszélt arról, hogy szerinte egy „tisztességes választás egyenlő feltételekkel” jobbat tenne a városnak, mint bármilyen halogató magatartás.

HIRDETÉS

Arra a kérdésre, hogy mennyit vitt a Borkai-ügy, Kósa azt mondta: nincs erre vonatkozó tudásuk, főleg, hogy több szavazatot kaptak, mint az előző választáson. „Biztos, hogy van hatása a választóinkra, meg az ellenfélre is ezeknek a botrányos videóknak, de a számokból ezt nehéz kiolvasni” – mondta. A Fidesz-alelnök hozzátette, hogy akik botrányos ügybe keveredtek, mind megnyerték a választást. A kormánypárti politikus ezzel igyekezett összemosni Borkai esetét Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester ügyével, illetve Karácsony Gergellyel, miután róla is kiszivárgott egy hangfelvétel.

Bayer egyébként a műsorban azt kérte, „ne próbáljuk az egészet Borkai nyakába varrni”, és ne vizionáljanak nemzethalált és azt, hogy a jobboldali politikai közösség halálra van ítélve. Kósa pedig úgy értékelt, hogy „megvalósult az, amit mi sosem mertünk elhinni, hogy a szélsőliberálisok át fognak szavazni a nyilasokra.” Hogy melyik csoport alatt kiket ért Kósa, az nem egyértelmű, mindenesetre tudjuk, hogy a Fidesz maga jutott el a liberális oldalról a (szélső)jobbra, és számos szélsőjobboldali szimpatizánsa van, de egyes képviselői is előszeretettel fogalmaznak meg súlyos állításokat.

A Magyar Nemzet című kormánylap publicistája egyébként azt is beígérte a műsorában, hogy most majd elkezdenek újságíróként viselkedni. „Most jön el az az idő, hogy majd mi, mint újságírók meg a mi tévéink meg a mi rádióink, majd mi megnézzük az összes közbeszerzést. Most majd megnézzük, hogy kik fognak nyerni a közbeszerzéseken, és ki kinek kicsodája” – hirdette meg Bayer, ami egyébként egy újságíró feladata lenne.

HIRDETÉS

Borkai családjával kapcsolatos friss hír, hogy míg a lánya 22 évesen lett egy 87 négyzetméteres lakóparki lakás tulajdonosa, addig a havi egymilliót kapó fia Hadházy Ákos szerint egy méregdrága Audival furikázik.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,248lájkolóTetszik
3,033követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek