Három nevet már bedobtak Borkai Zsolt esetleges utódjaként

Három nevet már bedobtak Borkai Zsolt esetleges utódjaként

Borkai Zsolt (Fotó: Borkai Zsolt Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Három lehetséges jelöltben gondolkoznak a Fideszben, akiket a győri időközi választáson a kormánypárt elindítana – értesült az Index.

Egyikük Németh Zoltán, aki 1990-től a Fidesz tagja. 2014 októberében az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP pártszövetség listavezetőjeként szerzett mandátumot a megyei közgyűlésében, a megyei közgyűlés elnöke jelenleg is. Felmerült még Fekete Dávid neve is, aki jelenleg az egyik alpolgármester. Fekete 2004 óta tagjai Fidelitasnak, 2007 óta pedig a Fidesznek.

Az Index úgy tudja, a Fideszben az is szóba került, hogy Pálinger Katalin olimpiai ezüstérmes magyar válogatott kézilabdakapust indítanák el az időközin.

Lemond Borkai Zsolt | Magyar Hang

Borkai Zsolt szerdán jelentette be, hogy a közgyűlés csütörtöki alakuló ülése után lemond a polgármesteri posztról. Közvetlenül utána az eddig nyilvános Facebook oldala elérhetetlenné vált.

Az ellenzék előválasztásban gondolkozik, az a tervük, hogy így választanák ki a fideszes induló ellenfelét.