HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Jászberény az...

Jászberény az ellenzéké maradt – Óriási fölénnyel nyert Budai Lóránt

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

– A jászberényiek megmutatták, hogy nem lehet velük szórakozni – ezt nyilatkozta vasárnap este a jobbikos, de az összes ellenzéki párt által támogatott Budai Lóránt, amikor már biztossá vált, hogy a megismételt polgármester-választáson is ő tudott győzni. Azonban szemben azzal, hogy október 13-án mindössze 14 vokssal kapott többet fideszes ellenfelénél – Szabó Tamásnál –, most 3000-nél is több szavazat volt a különbség kettejük között.

HIRDETÉS

Budai Lóránt az esti órákban azt mondta, hogy minél gyorsabban szeretne látogatást tenni a városházán és megnyugtatni az ott dolgozókat: aki Jászberény fejlődéséért akar dolgozni, annak továbbra is helye van. Nem akar uszításba belemenni, a békés fejlődés pártján áll.

Eredményvárója a Jobbik helyi irodájában volt, a párt több prominense meg is jelent: ott volt Jakab Péter frakcióvezető, Gyöngyösi Márton EP-képviselő vagy éppen Szabó Gábor pártigazgató. A többi, szintén Budai Lórántot támogató ellenzéki párt helyi képviselői is ott voltak a választások után.

A hely, ahol a Fidesz érvel a gazdasági bevándorlók mellett | Magyar Hang

Jászberényben egyébként azért kellett megismételni a választást, mert a területi választási bizottság szerint egyes események „olyan mértékben tették aggályossá a választási eredményt”, amelyet csak egy új szavazással lehet orvosolni. Például a bizottság szerint idegenek mentek a szavazókörökbe, „a szavazatszámláló bizottsági tagok kontrollálatlanul mozogtak”, illetve szavazási szándékot torzító pénzfelajánlás is történt. Mindezt a Szegedi Ítélőtábla is helybenhagyta.

HIRDETÉS

Napközben már feltűnő volt, hogy jóval többen járultak az urnákhoz, mint szűk egy hónappal korábban.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Tompos Ádám
Tompos Ádám
„Az igazság odaát, a valóság odakint van”

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,803lájkolóTetszik
3,050követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Flaszter 78. – Koronavírus: Kitört a pánik, üresek a polcok

Dévényi István e heti vendégei: Szalai Szabolcs, a Jövő TV főszerkesztője és Lukács Csaba, a Magyar Hang lapigazgatója.

Ferenc pápa gyengélkedik