HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A kormány sze...

A kormány szerint igenis, jól lehet látni a Puskás Aréna minden székéről

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Miközben az MLSZ hivatalos Twitter oldalán írt korábban arról, hogy a frissen átadott Puskás Aréna nem minden ülőhelyéről lehet tökéletesen látni, a kormány most azt hangoztatja, hogy ez nincs is így.

A Magyar Labdarúgó Szövetség közlése egészen pontosan így szólt: „ A nagy érdeklődés miatt kedvezményes áron olyan belépők is elérhetővé válnak a Puskás Aréna nyitómérkőzésére, ahonnan nem minden irányban lehet tökéletesen látni a pályán történő eseményeket!! De szurkolni innen is lehet!”. Többek között erre kérdezett rá a DK-s Vadai Ágnes, de a Miniszterelnökség államtitkárától csak egy ezzel ellentétes választ kapott. – Az Arénában a lelátó minden székéről látható a teljes pálya – írta Orbán Balázs. Majd azért elismerte, hogy „annál a néhány helynél, ahol a biztonsági korlátok vannak”, kedvezményes jegyárral lehet megtekinteni az eseményt, de – mint írta – így van ez szerinte mindenhol.

Skybox Magyarország | Magyar Hang

Ha már Aréna, akkor Vadai Ágnes az építés drágulását sem hagyta ki. Lapunk is beszámolt róla, hogy a költségek drasztikusan emelkedtek, a 2013-ban elhangzott 60 milliárdból 2017-re 190 milliárd lett. Ezt Orbán Balázs azzal kerülte ki, hogy eleve onnan számolta az árat, amikor megkötötték a szerződést. Azt írta, hogy az összeg a 2017. márciusi szerződéskötés óta nem emelkedett: nettó 150 milliárd forint, amelyhez hozzákapcsolódik a magyar költségvetésbe visszajutó ÁFA összege.

– Kiemelten fontosnak tartjuk a közpénzekkel való felelős gazdálkodást, ezért örömmel tájékoztatom, hogy a drágulásról szóló mendemondák hamisak – fűzte még hozzá az államtitkár.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,742lájkolóTetszik
3,487követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek