HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Dicséretet ka...

Dicséretet kapott a Karácsony-interjú készítője az M1 hírigazgatójától

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Dicséretet kapott Németh Zsolt hírigazgatótól Mészáros Kata műsorvezető, aki kedd este Karácsony Gergely budapesti főpolgármestert kérdezte az M1 hírcsatornán – számolt be több forrására hivatkozva a Hvg.hu az interjú visszhangjáról. Lapunkhoz ezzel egybevágó információk jutottak el.

HIRDETÉS

A hírportál szerint viszont a dolgozók körében nem egyöntetű a támogatottság: míg egyeseknek kifejezetten tetszett a beszélgetés, egy informátoruk megfogalmazása szerint „egymást veregetik hátba, hogy jól megmutattuk”, többek szerint viszont arcpirító volt a beszélgetés.

Szerelmes levél Mészáros Katához, Karácsony kérlelhetetlen kérdezőjéhez | Magyar Hang

Emlékezetes, Karácsony Gergely a Mozgó Világnak adott interjúban beszélt arról, hogy főpolgármesterként még nem hívták interjúra. Miután a hír bejárta a magyar sajtót, a városháza sajtóosztályára meghívó érkezett az MTVA-tól, hogy interjúra várják a főpolgármestert kedd este 7-re. A téma: „az eddigi eredmények és a jövőbeni célok.” A városvezetővel készült interjú végül hosszabb lett a tervezettnél a Hvg.hu szerint. A beszélgetés komoly szakmai kritikákat kapott.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,823lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Feszült a helyzet a török-szír konfliktusban, 22 török katona meghalt egy bombázásban

Legalább huszonkét török katona halt meg egy légitámadásban az észak-kelet szíriai Idlib város közelében csütörtök éjjel.

Ferenc pápa gyengélkedik