Egy év után visszatért a legjobb magyar gátfutó, Baji Balázs

Egy év után visszatért a legjobb magyar gátfutó, Baji Balázs

Baji Balázs világbajnoki bronzérmes magyar gátfutó 2018. augusztus 25-én (Fotó: Budapesti Honvéd Sportegyesület)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) szombati fedettpályás versenyén tért vissza egyéves kihagyás után Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó. A 30 éves versenyzőnek a térdét és combját is műteni kellett, majd felépülését csonthártyagyulladás hátráltatta. A BOK Csarnokban megrendezett viadalon 7.91 másodperces idővel nyerte meg futamát 60 gáton.

– Elégedett vagyok, végre visszajöttek a régi versenyzői érzések, ez már nagyon hiányzott nekem – mondta a Honvéd közösségi oldalán. Az MTI által is idézett sportoló arról beszélt: „Az időmmel sincs gondom, lehetett volna jobb is, rosszabb is, de most egyáltalán nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy egy év kihagyás után ismét pályán vagyok, és elmondhatom magamról: visszatértem!”

A jövő hétvégén a fedettpályás országos bajnokságon induló Baji korábban közölte, célja a fedettpályás idény után a 13.32 másodperces olimpiai szint teljesítése 110 méter gáton.

Baji Balázs bronzérmes futását és egy róla készült rövid portrét az alábbi videón tudnak megnézni.

Ismerjétek meg Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutót!

Ismerjétek meg Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutót! Elcsíptük Balázst, hogy alaposan kifaggathassuk hogyan érzi magát a hihetetlen eredménye után. Kövess minket: Facebook: https://www.facebook.com/m2petofitv/ Instagram: https://www.instagram.com/petofilive/ Petőfi Live http://www.petofilive.hu/ Élő stream: http://www.mediaklikk.hu/m2-elo/