HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Újabb képvise...

Újabb képviselő, a párt volt alelnöke hagyja ott a Jobbikot

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Ismét kilép egy képviselő a Jobbik frakciójából, ezúttal Bana Tibor. A döntésének oka ugyanaz, mint a korábbi távozóké: Jakab Péter új elnök és állítólagos stílusa.

Tizenhárom évnyi tagság után otthagyja a Jobbikot és annak parlamenti frakcióját Bana Tibor. A politikus ezt hétfőn jelentette be a Facebookon.

Security Check Required

– A Jobbikban jelenleg a tisztességtelenség és becstelenség uralkodik – fogalmazott Bana Tibor, majd ennél is konkrétabban bírálta a pártvezetést. – Jakab Péter az antiszemita botrányairól elhíresült, orosz- és törökbarát Gyöngyösi Mártonnal együtt diktátorként vezeti a pártot – mondta.

Bana Tibor – aki korábban a párt alelnöke volt – előtt már többen fogalmaztak meg ehhez hasonló vádakat az új pártvezetéssel szemben és sokan már el is hagyták a Jobbikot. Így például Bencsik János, aki szintén a parlamenti frakcióból ült ki a függetlenek közé. Távozott a nyilvánosságtól már visszavonult Szávay István is, akit egyébként Jakab Péter belső ellenzékének vezetőjeként tartottak számon. Kilépett a Jobbikból a korábbi debreceni elnök és vele együtt a helyi szervezet számos tagja.

Szávay István kilépett a Jobbikból | Magyar Hang

Jakab Péter korábban azzal reagált a történtekre, hogy ők mindenkinek lehetőséget adnak, aki dolgozni akar a közösségért.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,907lájkolóTetszik
3,799követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek