HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ötmilliárdot ...

Ötmilliárdot ad a kormány a TEK komplexumára

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Összesen 5,2 milliárd forintot csoportosít át a kormány a Terrorelhárítási Központ műveleti komplexumának megvalósítására – a Magyar Közlönyben megjelent, Orbán Viktor által aláírt határozatot a 444.hu vette észre.

A szöveg szerint a kormány egyetért a X. kerületi Zách utca 6-os szám alatt zajló építési beruházás befejezésével, valamint a Terrorelhárítási Központ műveleti komplexumának első ütemében tervezett további építési munkálatok előkészítésével. Ezért Varga Mihály pénzügyminiszter feladata az, hogy – Pintér Sándor belügyminiszter közreműködésével – még idén 3,2 milliárd, jövőre pedig 2 milliárd forint átcsoportosításáról gondoskodjon.

Egyúttal Pintér Sándornak – a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter bevonásával – le kell folytatnia a közeli Hős utca 15/A–B számú ingatlan átadásával kapcsolatos tárgyalásokat is.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,742lájkolóTetszik
3,487követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek