HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kigyulladt a ...

Kigyulladt a börtön, lángolt az ügyészség – Fotók

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Tolna Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet tetőszerkezetén keletkezett tűz hétfőn kora reggel Szekszárd belvárosában, a Béla király téren – adta hírül a honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága.

Fotó: Vörös Krisztián

Az épület teteje hatalmas lánggal égett, több kilométeres távolságból is látni lehetett a füstöt. A tűz átterjedt a szomszédos épületre (ez a Szekszárdi Járási és – Nyomozó Ügyészég épülete – a szerk.), amelynek oltásán közös erővel dolgoztak a szekszárdi, a bonyhádi, a paksi, a véméndi, a bajai, a kalocsai és a komlói hivatásos tűzoltók. A tűzoltás idejére az épületben tartózkodókat biztonságos helyre kísérték.

Fotó: Ágoston Péter

Szekszárd központjában, a történelmi városrész szívében, a Béla Király téren közvetlenül egymás mellett helyezkedik a börtön, az ügyészség, és a Szekszárdi Törvényszék. A tüzet információink szerint reggel fél nyolc körül sikerült megfékezni, de még nyolc óra után is dolgoztak a szakemberek. A tetőszerkezet jelentősen megrongálódott.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Farkas Melinda
Farkas Melinda
A Magyar Hang lapszerkesztője vagyok. Azt keresem mindenhol, ami kívülről nem látszik. A mögöttest, a lényegest, a rejtegetni valót. A valóságot.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,641lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek