HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ritkítják a N...

Ritkítják a Nemzeti Sportot

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A világjárvány a Nemzeti Sport vasárnapi kiadása mellett a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány, azaz a KESMA néven is emlegetett fideszes médiaholding két másik ismert sajtótermékét, a FourFourTwo-t és a Képes Sportot is nagyon hátrányosan érinti, ezek ugyanis bizonytalan ideig nem jelennek meg, és a lapok munkatársait elküldték szabadságra – tudta meg a Media1.

Lapunk már március 19-én küldött egy üzenetet Szőllősi Györgynek, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének, hogy a sportnapilapnál miről tudnak írni azután, hogy gyakorlatilag minden sporteseményt töröltek a világban, de minket nem méltatott válaszra. A Media1 pénteken úgy értesült, hogy ezentúl nem jelenik meg vasárnaponként a már 1903 óta működő, vagyis immáron 117 éves múltú Nemzeti Sport című napilap, Orbán Viktor miniszterelnök egyik kedvenc újságja, és bizonytalan ideig szünetel a Képes Sport és a FourFourTwo című sportmagazinok kiadása is.

A Nemzeti Sportból egyébként tavaly ősszel előre kinyomtattak egy külön példányt a miniszterelnöknek, hogy fel tudják venni a Puskás Aréna megnyitójára készült promóvideót. Ebben a miniszterelnök a Karmelita kolostor teraszán olvassa a stadionavató napján megjelent Nemzeti Sportot, mielőtt leveszi és továbbrúgja a felé szálló passzt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,641lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek