HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Negyedszázado...

Negyedszázados születésnapját még megélte, most bezár az utazási iroda

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Befejezi működését a Robinson Tours utazási iroda. A 25 éve a piacon lévő, 80 alkalmazottat foglalkoztató iroda szombaton a honlapján jelentette be, hogy a járvány miatt „leteszi a lantot”.

A közlemény szerint negyed század és több százezer kiszolgált vendég után lezárnak egy korszakot, miután a koronavírus-járvány miatt eddig még nem tapasztalt utazási, és egyéb korlátozások léptek életbe világszerte. Határokat zártak le, leállt a légi forgalom, bezártak a szállodák, éttermek, múzeumok és a hétköznapi élet is korlátok közé szorult.

A tájékoztatás szerint az utasoknak az út lemondása esetén 14 napon belül kell visszakapniuk a befizetett összeget. Ezt idáig minden esetben betartotta az iroda, így volt ez 2020 januárjában is, amikor több száz utas előlegét kellett visszafizetniük a hajnani járatok törlései miatt.

A világ egyik utolsó járványmentes helyén éltek, véget ért a paradicsomi utazás | Magyar Hang

De nemcsak a lemondott utak miatt kellet bezárniuk, hanem azért is, mert nem nagyon volt érdeklődés az általuk meghirdetett új utak iránt, illetve a bizonytalan járványhelyzet miatt nem lehet tudni, mikor áll vissza a világ, illetve az iroda normál működése.

Miután a cég vagyoni biztosítása 380 millió forintra szól, és egyetlen utasuk sincs külföldön, az összeg teljes mértékben fedezi az utasoknak visszajáró összegeket.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,734lájkolóTetszik
3,784követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek