HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Sem kormánypá...

Sem kormánypártiak, sem ellenzékiek nem fognak felszólalni a trianoni emlékülésen

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Nem csak az ellenzéki pártok, hanem a kormányoldal képviselői sem fognak felszólalni csütörtökön az Országgyűlés trianoni emlékülésén.

Az Országgyűlés is megemlékezik csütörtökön Trianon 100. évfordulójáról, az emlékülést azonban máris politikai viták kísérik.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint ezt a baloldal szítja, ezért Facebook oldalán mutatta be, hogyan is fog kinézni az emlékülés. Mint írta, a Nemzeti önazonosság védelméről címet viselő – mások mellett Kövér László és Semjén Zsolt által jegyzett – politikai nyilatkozat előtt csak az expozé hangzik majd el, amit Áder János köztársasági elnök beszéde követ.

Vagyis nemcsak az ellenzéki, hanem a kormánypárti képviselők sem fognak felszólalni. – Ez az egyszerű, megemlékező forgatókönyv, politikai vitáktól mentesen, méltóságteljesen. Ezt voltak ma képesek arra használni, hogy feszültséget szítsanak, uszítsanak és becsapják az embereket – közölte.

HIRDETÉS

A Demokratikus Koalíció már korábban jelezte, hogy a parlamenti frakciójuk nem fog részt venni az – ahogy írták – „megemlékezésen”, mert az szerintük semmi másról nem szól, mint a nemzetből kirekesztésről, ráadásul olyanok részéről, akik tönkre teszik Magyarországot, és akiktől soha nem fogadnánk el kioktatást magyarságról és nemzeti érzésről. Gyurcsány Ferenc pártja azzal érvel, hogy a „Fidesz magyarságpolitikája hiteltelen és képmutató, Trianon-ügyben is”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,955lájkolóTetszik
3,641követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kaleta-ügy: Soron kívüli nemzetbiztonsági átvilágítást sürgetnek a külszolgálatosoknak

A nemzetbiztonsági bizottság jelenlegi és korábbi elnöke is megszólalt a pedofil képek miatt elítélt volt diplomata ügyében.