HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld „A Mi Hazánk ...

„A Mi Hazánk Ifjainak az alapvető politikai nézetei megegyeznek a Fidelitas nézeteivel”

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A Mi Hazánk Ifjainak az alapvető politikai nézetei megegyeznek a Fidelitas nézeteivel – mondta Korponyai Ernő, a Fidelitas szegedi és Csongrád megyei elnöke, a Fidesz szegedi önkormányzati képviselője a helyi Egyetem Tv Metszéspont című vitaműsorában.

Az idézett megszólalás előzménye, hogy Kovács György, a Mi Hazánk Ifjainak szegedi vezetője kilépett Toroczkai László szervezetéből és a továbbiakban a Fidelitasban folytatja – írja az interjúrészletet a Facebook-oldalán megosztó Mihálik Edvin momentumos szegedi önkormányzati képviselő, a párt helyi szervezetének elnöke.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Korponyai Ernő a beszélgetésben azt mondta, nem lát semmi problémát az átlépésben. Másfél-két hónapja kereste meg őt Kovács, hogy szívesen csatlakozna a Fidelitashoz, csalódott a Mi Hazánkban, mert úgy látja, hogy olyan kezd lenni bizonyos megyékben, mint a Jobbik, nem a nemzeti érdekeket szolgálja. Azt látta, hogy az egyetlen alternatíva a Fidesz, illetve számára a Fidelitas.

Korponyai később arra a kérdésre, hogy például a cigánybűnözés hangoztatása is közös érték-e, és hogy említsen néhányat, ami egyezik, úgy reagált, hogy a nemzet védelme és Magyarország érdekeinek megvédése közös, de nyilván vannak olyan elvek, amelyek nem ilyenek.

HIRDETÉS

Kovács György átlépése úgy derült ki, hogy ő is részt vett a Fidelitas helyi Trianon-rendezvényén, erről pedig fotót is közöltek a Facebook-oldalukon.

A videó 37. percétől következik az idézett rész.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,973lájkolóTetszik
3,646követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek