HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Lánchíd-felúj...

Lánchíd-felújítás: Váratlanul leállította a gyűjtést Pálinkás József

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Leállította a Lánchíd felújítására indított gyűjtést Pálinkás József – tudta meg az ATV Híradó. A híradó megkeresésére a volt oktatási miniszter közölte, pillanatnyilag áll a gyűjtés, mert nem látja, hogy a kormány és a főváros jut-e valamire. Az akadémikus azt mondta: az e célra létrehozott alapítvány bejegyzését is csak akkor tudja elindítani, ha látja, hogy mik a tervek.

A Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke június 17-én közösségi oldalán indított kezdeményezést, amelyben azt kérte a civilektől, hogy anyagi lehetőségüknek megfelelően tegyenek felajánlást a Lánchíd felújítására szolgáló alap létrehozására.

Lánchíd-felújítás: Gyűjtést indít Orbán egykori minisztere

Mint írta, 2021. szeptember 21-én fogjuk ünnepelni Széchenyi István születésének 230. évfordulóját. Szerinte az évfordulót méltón lehetne ünnepelni azzal, ha mindenki adakozna a híd felújítására. „Vessünk véget annak a kicsinyes és méltatlan politikai játszmának, ami Széchenyi egyik legjelentősebb alkotása, a Lánchíd körül zajlik!” „Egy napi jövedelem (sőt fél napi is) elegendő! Ha egy 365-öd Széchenyik vagyunk, az már megtiszteltetés!” – tette hozzá.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,544lájkolóTetszik
3,761követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek